Ismét zsűri elé álltak a Balaton legszebbjei

Hirdetés

Újra megmérettettek a Miss Balaton byCosmopolitan legszebb lányai, az 50 versenyző közül most csak 32 juthat tovább. A szép külső mellett a kisugárzást és a lányok fellépését is pontozta a zsűri. A castingon részt vett Siklós Erik a MOB marketing és kommunikációs igazgatója is, mivelegy különdíjas lányidén Rióba utazhataz olimpiai csapat vendégeként.

Hirdetés
fotozas_utani_egyeztetesGyönyörű környezetben és jó hangulatban kezdődött a Miss Balaton byCosmopolitan második válogatója, ahol a top 50 legszebb lány bizonyított. A szépségek közül a héten 32 versenyző juthat tovább a zsűri és a közönség döntése alapján. A szavazók most is két lányt segíthetnek a következő fordulóba, de nemcsak Facebookon, hanemInstagramon is leadhatják voksukat kedvencükre július 1-ig. A gyönyörű lányokat Dobó Ági, Polgár Kriszti, Magony Szilvi és Marton Adrienn casting trénerek segítették a felkészülésben, hogy minél tökéletesebben pózoljanak a kamerák előtt, és a kifutón is a maximumot hozzák ki magukból.Idén a Magyar Olimpiai Csapatkülöndíjast választ, aki riói utazást nyer. Az együttműködés apropójából Siklós Erik a MOB kommunikációs és marketing igazgatója is részt vett az eseményen.

„Minden sporteseményen számít, hogy milyen szurkolók állnak a csapatok mögött és külön öröm, ha ilyen szép magyar lányok szorítanak a sportolóinknak” – kezdte Siklós Erik. „Ami miatt különösen fontos ez az együttműködés, hogy itt tehetségek találkoznak tehetségekkel. Biztos vagyok benne, hogy azok a lányok, akik jelentkeznek a versenyre és keményen dolgoznak, valamint élnek a tehetségükkel, elérhetik a világsikert. Természetesen a mozgás fontosságára is szerettük volna felhívni még jobban a figyelmet, így sportos programokkal készültünk a versenyzőknek.”

Hirdetés

top_50A szakmai zsűri, Epres Panni, Iszak Eszti, Debreczeni Zita és Seres Attila különböző szempontok alapján véleményezte a top 50 szépséget.

„A járásra még oda kell figyelnie a lányoknak, viszont a három hét alatt elképesztő változáson mentek keresztül” – kezdte Epres Panni. „Nagyon örülök, hogy mindenki odafigyelt az étkezésre és a mozgásra. Egyik kiemelt célom, hogy a lányok érdeklődési körét bővítsük még” – tette hozzá a csinos modell. „Abszolút egyetértek Pannival, és mint kommunikációs tanácsadó, nem győzőm hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a tájékozottság” – vette át a szót Iszak Eszti. „Idén is nagyon szép lányokkal dolgozhatunk együtt és remélem, hogy a verseny után nemcsak ők, de környezetük is látja majd a fejlődést, amit a hónapok alatt értek el” – mondta el a VIVA műsorvezetője.

A szavazatokat a Miss Balaton byCosmopolitan hivatalosFacebook és Instagram oldalán lehet leadni:

https://p.antavo.com/f/EC5/

www.instagram.com/missbalaton/

 

Mondd el a véleményed

Fiatalkoráról vallott Kocsis Tibor

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres – kritika