2021-ben is megrendezik a tematikus borturisztikai rendezvényét

Hirdetés

A hosszú bezártság után, 2021. június 24-én megnyitja kapuit a 3. BorÉRT Borturisztikai Konferencia, Kiállítás és Vásár a Vajdahunyadvárban, a 125. éves Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A közelgő esemény ismét lehetőséget ad arra, hogy a szakma a borturizmus lehetőségeiről tárgyalhasson, illetve a kiállító borvidékek, pincészetek, turisztikai szolgáltatók kínálatát a látogatók megismerhessék.

Az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan az idei évben is lesz díszvendége a BorÉRT-nek. Most a kívül-belül jelentős megújulás előtt álló Somlói borvidék lesz a kiemelt vendég a konferenciateremben és a kiállítótérben egyaránt. A látogatók természetesen a Somlói borvidéken kívül találkozhatnak más borvidékek termelőivel is.

A jelentős érdeklődésre számot tartó konferenciát a szervező BorÉRT Egyesület az idei évben is megtartja. Újra itt lesz az Agrárminisztérium részéről Feldman Zsolt, államtitkár, aki a borszabályozás mélyreható változásairól valamint a bormarketing lehetőségekről fog előadást tartani. Ondré Péter, igazgató az Agrármarketing Centrum borpromóciós terveit fogja bemutatni, míg a Magyar Turizmus Ügynökségtől Gál Zsombor a magyarországi borturisztikai trendekről, eszközökről és lehetőségekről fog tájékoztatást adni. Weidel Walter, az együttműködő partner, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Pest megye területi felelőse a Vidékfejlesztési Programban szereplő borászati pályázatokról tájékoztat majd. A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa a rendezvény szakmai támogatójaként a szervezet bormarketinggel kapcsolatos terveit és döntéseit fogja a hallgatóságnak bemutatni.

Hirdetés

A konferencia második felében a Somlói borvidékről szóló aktuális témák közül a szervező a borvidék készülő új eredetvédelmi szabályait emelte ki, amelyre már sokan kíváncsiak.

A konferenciát követően most is lesz lehetőség szervezett és kötetlen formában is megismerni, megkóstolni a kiállítók termékeit, szolgáltatásait. Mivel a járványügyi szabályok alapján a BorÉRT eseményét csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők látogathatják, valamint a biztonságos szervezés érdekében az esemény látogatását a szervezők létszámkorláthoz köthetik, ezért, és a várható nagy érdeklődés miatt, már most érdemes jelentkezni a konferenciára és a kiállításra. Az esemény szakmai partnere a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa.

További információ: http://koccintas.hu/

Mondd el a véleményed

Ismert emberek ruháit is megvásárolhatjuk a budapesti jótékonysági vásáron

Elindult a Cozy Shop