Imádok csirke-felsőcombbal főzni, finom, nem száraz, nem is zsíros, és millió módon elkészíthető, ráadásul egy óra alatt kész a vacsora.
Boros sült csirke
A receptet még Daniella kolléganőmtől kaptam, mielőtt elment babázni, azóta is havonta legalább kétszer ez van nálunk.
Hozzávalók
• 4 darab csirke-felsőcomb
• 2 deci száraz fehérbor
• 3-4 evőkanál liszt (én teljes kiőrlésűt használok)
• 2 gerezd fokhagyma
• 2 fej vörös hagyma
• só, bors
1. A teljes művelet tényleg pofonegyszerű, a megtisztított, lecsöpögtetett húst lisztben megforgatom, sózom, borsozom.
2. Serpenyőben kérget sütök rá, majd jénaiba teszem őket. Mellédarabolom a hagymát, felöntöm borral (lehet még egy pici lisztet beleszórni, így több szaftja A teljes cikkért KLIKK!