3 rendhagyó recept eperből

Hirdetés

Beköszöntött az eperszezon, van belőle bőségesen, bár még egyelőre több és olcsóbb a görög, de lassan beérik a magyar is. Lehet bátran kísérletezni, hogy minél változatosabb formában kerüljön az asztalunkra ez a csodálatos antioxidánsbomba!

Epersaláta, epres vinaigrette-tel

Hirdetés

Üde látvány üde ízzel. Ez most egy húsmentes verzió, de gazdagítható ebédről vagy vacsoráról megmaradt sült csirkehússal és kéksajttal is.

Hozzávalók:
• 2-3 bögre vegyes salátalevél
• 3 szál újhagyma
• 3 szál spárga
• 6-8 szem eper
• 5 dkg dió

Epres öntet:
• 20 ml fehér borecet
• 20 ml olíva- vagy repceolaj
• 3 szem eper
• 2 kiskanál méz

Keverjük össze a mézet az ecettel és az olajjal. Tisztítsuk A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Youonline blog

Category: receptek

Mondd el a véleményed

Barbie és Ken, avagy a plasztikai sebészek megélnek a magamutogatókból

A nagy micellás víz teszt