5 ajándékötlet a nemzetközi nőnapra

Hirdetés

Kedves uraim, néhány napon belül itt a nemzetközi nőnap. Gondoljanak a környezetükben élő nőkre, és válasszanak nekik egy kis ajándékot. Ugye nem akarják, hogy úgy érezzék, megfeledkeztek róluk?

 

Hirdetés

1, Kedvenc virágai

A nők szeretik a virágokat. Akár egy csokor vágott virágot választ, akár egy cserepes virágot, biztos, hogy jól jár. Ha egy kolléganőjének keres nőnapi ajándékot, akár egy szál virághoz is nyúlhat. Ez egy kedves és ugyanakkor nem túlzó ajándék.

 

2, Finom csokoládé

Tejes, keserű vagy mogyorós. A lányok, de a nők is szívesen hagyják, hogy a csokoládé mámorító íze elcsábítsa őket. Válasszon egy kiváló minőségű tábla csokoládét vagy egy doboz bonbont, ami örömet fog szerezni a lányának vagy a barátnőjének.

 

3, Csillogó ékszer

Szeretett feleségének vagy barátnőjének egy jó minőségű ékszert is csomagolhat a virágok és a csokoládé mellé. Az urak leggyakrabban a praktikus fülbevalóhoz, a finom karkötőhöz vagy a nyaklánchoz nyúlnak. A választásnál próbáljon meg különösen az ő ízlésére gondolni, és olyan ékszert választani, ami összhangban lesz ékszerdobozának és ruhatárának többi darabjával.

Hirdetés

4, Illatos kozmetikumok

Egy aprósággal is boldoggá teheti őt. Kényeztesse őt egy otthoni SPA-val és egy kis énidővel a kedvenc kozmetikumai társaságában. Diszkréten derítse ki, hogy mit használ, és menjen vásárolni. Egyszerű választás lehet egy arcmaszk, habfürdő vagy fürdősó, vagy a kedvenc krémje. Az igényesebb nők biztosan értékelni fogják a jó parfümöt is.

 

5, Kreatív ajándék

Saját készítésű, papírból készült ajándék a nemzetközi nőnapra? Miért is ne. Ne hagyja a kreativitást csak a kisgyerekekre. Szánjon rá egy kreatív pillanatot, és készítsen néhány virágot vagy egy képeslapot papírból. A kedves szavakkal együtt pótolhatatlan ajándék lehet például az édesanyjának.

Mondd el a véleményed

Gumiabroncsok lakóautóra ár – infok itt!

Gumik.hu telefonszám – infok itt!