A BÚÉK c. új magyar filmvígjáték premierjén jártunk + Fotógaléria

Hirdetés

A film díszbemutatóját kedd este tartották Budapesten, ahol megjelentek a BÚÉK  készítői és szereplői, valamint a hazai filmes világ színe-java. A közönség soraiban nevethette végig a filmet az est háziasszonya Ördög Nóra és férje Nánási Pál, a főszereplők, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros BélaSzávai Viktória és Elek Ferenc, a film zenei producere Balázs Ádám,forgatókönyvírója Divinyi Réka, író-rendezője Goda Krisztina, valamint producerei Geszti Péter, Ditz Edit és Zákonyi S. Tamás. A premieren tiszteletét tette többek között az Intim Torna Illegál, Gryllus Dorka, Andy Vajna, Iszak Eszti, Sebestyén Balázs, valamint Dobó Kata és Zsidró Tamás is.

Fotógaléria a premierről:

A premieren készült videót itt nézhetitek meg:

Hirdetés

Idén hamarabb kezdődik a szilveszter a mozikban! Csütörtökön érkezik a Csak szex és más semmi rendezőjének új vígjátéka a BÚÉK! A kiváló szereposztással rendelkező film főszerepében Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros BélaSzávai Viktória és Elek Ferenc. Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit.

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni.

Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Mondd el a véleményed
A 2017-es szünet után a Coca-Cola Karácsonyi Karaván 2018-ban ismét elindul. "Számtalan izgalmas programmal várunk mindenkit! Találkozhattok és fotózkodhattok a Mikulással, akitől az elkészült képet kinyomtatva meg is kapjátok, ráadásul egy kis meglepetés ajándékkal. Megkóstolhatjátok az új téli szilvás FUZETEA-t felmelegítve, és természetesen Coca-Cola és Coca-Cola Zero kóstolásra is lesz lehetőség. Ünnepi képeslapot készíthettek magatokról: az egyedi fotózáson készült képen az alkalmazásunk Mikulássapkát varázsol mindenkire. A képeslapot kinyomtatjuk, és ha szeretnétek, a helyszínen megírhatjátok és meg is címezhetitek – a postázásról pedig mi gondoskodunk." - indul a közlés. Coca-Cola Kamion 2018 - jutalom járt a jótettért Hozzátették: "Aki fel szeretne kerülni a Jótevők fájára, a palackokon található jótétemények mintájára felírhatja saját karácsonyi fogadalmát, amit felakaszthat a Coca-Cola óriás karácsonyfájára. Cserébe megajándékozzuk egy piros karácsonyi gömbdísszel, amire kalligráfusunk felírja a jótevő nevét vagy becenevét, így mindenki névre szóló, egyedi dísszel várhatja az ünnepeket. Az alkotósarokban, manóink segítségével pedig kicsik és nagyok egyaránt készíthetnek kézműves ajándékokat vagy díszeket. Ezek különlegessége, hogy PET palackok és kupakok újrahasznosításával készülnek.  Egy biztos, senki nem fog unatkozni, aki meglátogat minket az állomásokon " - áll a tájékoztatóban. Bővebb info az állomásokról, időpontok itt.

Coca Cola karaván 2018 – helyszínek, infok itt

NATURALLY7 koncertBudapesten! 19.március 27. 19:30. MoM Sport!