A BÚÉK c. új magyar filmvígjáték premierjén jártunk + Fotógaléria

A film díszbemutatóját kedd este tartották Budapesten, ahol megjelentek a BÚÉK  készítői és szereplői, valamint a hazai filmes világ színe-java. A közönség soraiban nevethette végig a filmet az est háziasszonya Ördög Nóra és férje Nánási Pál, a főszereplők, Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros BélaSzávai Viktória és Elek Ferenc, a film zenei producere Balázs Ádám,forgatókönyvírója Divinyi Réka, író-rendezője Goda Krisztina, valamint producerei Geszti Péter, Ditz Edit és Zákonyi S. Tamás. A premieren tiszteletét tette többek között az Intim Torna Illegál, Gryllus Dorka, Andy Vajna, Iszak Eszti, Sebestyén Balázs, valamint Dobó Kata és Zsidró Tamás is.

Fotógaléria a premierről:

A premieren készült videót itt nézhetitek meg:

Idén hamarabb kezdődik a szilveszter a mozikban! Csütörtökön érkezik a Csak szex és más semmi rendezőjének új vígjátéka a BÚÉK! A kiváló szereposztással rendelkező film főszerepében Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Hevér Gábor, Bata Éva, Mészáros BélaSzávai Viktória és Elek Ferenc. Goda Krisztina a Csak szex és más semmi óta különösen sikeres hazai filmek rendezője, régi alkotótársával, Divinyi Réka forgatókönyvíróval és néhány nagyon ismert, nagyon tehetséges színész segítségével kelti életre a csupa fordulattal, meglepetéssel teli szilveszter éjszaka eseményeit.

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni.

Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

A film korhatára: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár