A démonok ereje

Hirdetés

 

A démonok sikert arattak. A Démonok között (16) (The Conjuring, hazai bemutató: szeptember 19.) című természetfölötti thriller elképesztő siker az egész világon. A film egy paranormális nyomozóként dolgozó házaspár feljegyzéseiből – tehát, talán megtörtént eset alapján – készült, mégis hihetetlen és hátborzongató történet: egy családról szól, amely olyan házba költözik, amelyben szörnyű dolgok történtek, és az ott lakó lelkek bosszúra szomjaznak.

Hirdetés

Hirdetés

A New Line Cinema filmje különlegesen népszerű: az egész világon már több mint 220 millió dollárért vettek rá jegyet. A film az USA-ban aratta első sikereit. Eredeti thriller/horror (vagyis olyan, ami nem folytatás) még sosem hozott ilyen nagy bevételt a bemutatója utáni első héten: akkor 41.9 millió dollárt fizettek a nézők a jegyekért, és ez az összeg az elégedett kritikusoknak és nézőknek köszönhetően gyorsan nőtt tovább: csak az Egyesült Államokban már 131.9 milliónál tart.

További 90 millió dollár 37 országban gyűlt össze.

Ezek után a két démonológus, Ed és Lorraine Warren munkanaplója természetesen nem fog soká porosodni: hamarosan új film készül egy másik esetük alapján; a hírek szerint a Démonok között két főszereplője, az Oscar-díjra jelölt Vera Farmiga és Patrick Wilson szívesen játssza őket másodszorra is.

Forrás: IC Press

Mondd el a véleményed

Caramel csúcsformába hozza magát!

Démonok között beharangozó + trailer