A Dirty Slippers Playmate-ekkel és modellekkel forgatott klipet

Hirdetés


A Hang vagy Jel sikerei után, a gyulai Dirty Slippers zenekar új videoklippel jelentkezik. Ezúttal nem egy szerelmes dalhoz, hanem épp ellenkezőleg, egy szakítós, ironikus, beszólogatós szerzeményre esett a választás.

 

Az egyre nagyobb országos sikereknek örvendő, USA-ban lemezt készítő fiatal csapat, a Dirty Slippers új klipjét, a lenyűgöző Dégen, a Festetics Kastély parkjában és tópartján készítette el. Az enyhén erotikus utalásokkal tarkított kisfilm főszereplői Varga Alexa (az idei Playmate of the Year verseny győztese), Nyéki Noémi Virág (az idei Playmate választás döntőse), valamint Török Korinna (A Tv2 Szépségkirálynő 2011-es szériájának döntőse).

A sztori szerint a 19. századi úri-cseléd viszony elevenedik meg a képkockákon, a zenekar frontembere, Lobó-Szalóky Lázár a kor macsója, a gyönyörű vörös bárókisasszonnyal (Török Korinna) megunja az ellaposodó szerelmi kapcsolatát, ezért a kedvese cselédjeinek kezdi el csapni a szelet. Feltűnik neki a csodaszép barna hajú dúskeblű szolgalány (Varga Alexa), aki barátnőjével a forró nyári melegben a szénakazalban hűsöl, és játszadozik, valamint a további fiatal cserfes cselédlányok (Borsi Csenge és Krecskovszki Evelin – modellek), akik egy forrásnál locsolják egymást vízzel. A csábító (miután a gőgös bárókisasszonyok /Török Korinna és Nyéki Noémi Virág/ kikosarazzák, a cselédek legszebbikét (Varga Alexa) hívja egy romantikus csónakázásra. A kapcsolatok unalmába belefáradt macsó azonban nem szerelmet vall a lánynak, hanem sokkal inkább gúnyolódik vele…

Hirdetés

Szerelem, erotika, szakítás, szexi csajok, menő zenész pasik… ez a Dirty Slippers új videoklipje, az Egy a Vége, mely minden bizonnyal a közeljövő nagy slágere lehet!

Hirdetés

A videoklip képi világában az 1900-as évekre támaszkodik. Korhű ruházatban ábrázoljuk a zenekari tagokat, valamint a szereplőket is.

Az énekestől, Lobó-Szalóky Lázártól kérdeztünk pár dolgot:

– Kihez-kiről írtad a dalt?

Nemrégiben egy komoly csalódást éltem át, életemben először igazán fájt valami. Amikor úgy gondolod egy kapcsolatról, hogy ez lesz az igazi, s egy életre szól, majd hirtelen arra ébredsz, hogy becsaptak, és megaláztak, muszáj valamit tenned. Sok dalt írtam, amelyek még a fiókban vannak. Az Egy a vége azonban különleges közülük: keserédes magyar pop-rock dal. Tökéletesen passzol sokak jelenlegi érzésvilágához.

– Honnan jött az ötlet a klip témájához, helyszínéhez és szereplőihez?

A dalt meghallgatva a rendezőnk és a gyártásvezetőnk: Jimy és Höltzl Geri (Jimyfilm és ArteriaDesign), azonnal előrukkolt ezzel a század eleji, pikáns, enyhén szexis úrilányos ötlettel. A lányokat mi válogattuk, mert nagyon szeretjük Őket, s tökéletesen beleillettek ebbe a képi világba! Különleges karakterek. Külön-külön is megállják a helyüket, együtt azonban még forróbbá tették a banda és a stáb számára az eleve 40 fokban zajlódó forgatást.

– Hogy érezted Magad a klipforgatáson?

Remekül! Imádok videoklipet forgatni, hiszen kicsit színészkedünk is kell, valamint el kell tökéletesen magunkat engedni ahhoz, hogy hitelesen szerepbe kerüljünk. Ez pedig mindenki számára kihívás. Profi stábbal, gyönyörű helyszínen, playmatekkel és szépségkirálynőkkel forgatni pedig a világ egyik legjobb dolga.

– Hogyan dolgozott Alexa és a többi lány?

A lányok nagyon kitettek magukért, a forróság ellenére is lelkesen megcsináltak mindent, amit a rendező kért. Ez lehet sablonosnak, meg átlagosnak hangzik, de ha belegondolunk, milyen lehet a tűző napon, többszörösen vastag 19. századi jelmezben ugrálni, táncolni, futni, akkor már nem hangzik leányálomnak. Szexik és gyönyörűek voltak!


– Mennyire tudta jól eljátszani a szerepét Alexa?

Hitelesen és nagyon jól játszott. Volt egy érdekes jelenetünk is, amikor láttam az arcán, hogy most talán ezt nem kéne, vagy ha itt rontok, az nagyon drága lesz. A szerepem szerint elcsábítom, majd egy csónakázásra megyünk. A felvételeken nem fog látszódni, de higgyétek el, a ladik nagyon instabil volt. Nem lett volna szép Alexával, az operatőrrel és a méregdrága kamerával beborulni a tóba. Szerencsére megúsztuk, így minden terv szerint fel lett véve.

– Mit szóltál, amikor a szénában hemperegtek?

Természetesen tetszett! A szénakazalos és a vízzel locsolós jelenetek is nagyon el lettek találva! Aki ismer, tudja, hogy a szép lányok a gyöngéim, éppen ezért számomra ez a forgatás volt a Paradicsom.


Kíváncsian várjuk a klipet! Addig is hallgassátok meg a számot!

{youtube width=”560″ height=”349″}UmHNLO6BVOQ{/youtube}
Divatikon.hu 2012.07.14.

Mondd el a véleményed

Egy lengyel tornász fiú volt Keresztes Ildi első szerelme!

Baricz Gergő igazi profiként készíti a pizzát!