A fenék az új mell!

Hirdetés

Egyre több nő plasztikáztatja a hátsóját, mert nagyobbat szeretne annál, mint amivel a természet megajándékozta. Mindeközben egyre kevesebben csináltatják meg a melleiket vagy a szájukat. Hát mi folyik itt, emberek?

Egy szó: elkimkardashianosodás

Ezt a remek kifejezést azért alkottuk, mert gyönyörűen leírja, milyen változáson ment át a nőideál 2015-ben. Arról van szó, hogy a lufimellű filigrán szőkeségek helyét a lufiseggű barna nők vették át, ennek a testalkatnak pedig a Kardashian klán talán legismertebb tagja az iskolapéldája.

Hirdetés

2015 amúgy is a megélhetési celebkedésben utazó család éve volt: a Kardashian lányok nevelőapja, Bruce Jenner egykori olimpiai bajnok atléta két éve rájött, hogy transznemű, és átoperáltatta magát, idén pedig már Caitlyn Jennerként folytatta az életét, amivel óriási vitát generált világszerte. Konkrétan elverekedte magát a Time magazin által kiosztott Év embere cím esélyeseinek listájára.

Kim Kardashian meg közben kiadott egy könyvet, amiben semmi más nem volt, csak a szelfijei. Képek, melyeket saját magáról készített, különös tekintettel a tekintélyes méretű seggére.
Azon túl ugyanis, hogy az istenkomplexustól fűtött rapper, Kanye West felesége, Kim leginkább az előbbiről ismert, és hangozzék ez bármilyen furán, rengeteg mai fiatal példaképe is. Így aztán nem csoda, hogy egyre többen szeretnének rá hasonlítani.
 

A far reneszánsza

Az ideális nőről alkotott kép jelentős valtozáson ment keresztül az évezredek során. Az ősember például még egyértelműen a telt idomokra izgult, a széles csípő+nagy mellek+még nagyobb fenék kombó ugyanis magában hordozta a túlélés és a sikeres utódnemzés ígéretét.

Hirdetés

A Willendorfi Vénusz. Az őskorban még szobrok voltak Playboy meg internet helyett.

Ahogy azonban a barlangok helyét átvették a lakóparkok és kertes házak, a mammutvadászatét meg a bevásárlóközpontok húspultjai, egyre kevesebb szükség volt rá, hogy a nők tekintélyes mennyiségű zsírt halmozzanak fel a testükön. Míg a régi idők szépségideálja elsősorban funkcionális okok mentén változott, ma már ennél bonyolultabb a dolog: a sztárkultusz és a divat formálja azt, hogy milyennek szeretnénk látni a nőket. A ’90-es és 2000-es évek fordulóján még a csontsovány modellek uralkodtak, ma azonban újra divat a nagy fenék. De az az igazán nagy. Na jó, mutatom, ez:

Így esett, hogy míg pár éve a mellplasztika, az ajakfeltöltés és a zsírleszívás voltak a legnépszerűbb szépészeti beavatkozások, 2015-ben már a fenéknagyobbítás vitte a prímet a Plasztikai Sebészek Amerikai Szövetsége szerint. Mondhatnánk azt is:
 

Kim Kardashian visszaadta a segg becsületét!

Persze van, aki egyik műtétet sem szerette volna kihagyni, sőt, egyenesen azt állította, hogy minden nőnek plasztikáztatnia kellenne, ha igazán gyönyörű szeretne lenni. Ő így néz ki, és itt írtunk róla bővebben:


 

Willendorfi Vénusz vs. Kim Kardashian

A hanyatló nyugat tehát teljesen meg van őrülve a méretes seggekért, de akad olyan ország, ahol a willendorfi Vénusz még így is kelendőbb lenne, mint mondjuk a valóságshowceleb Kardashian. Mauritánia a Föld egyetlen országa, ahol kényszer-etetést alkalmaznak a nőkön, itt ugyanis annál szebbnek és annál jobb partynak számít egy lány, minél nagyobb a kiterjedése – bármely irányba.

Éppen ezért a szülők már egészen kiskoruktól fogva tömik a gyerekeiket annak reményében, hogy minél tehetősebb férjet találnak nekik, a gazdag családok pedig szegényeket bérelnek fel, hogy azok napi 12-16 órában etessék a lányaikat.

Az ideális női alkat tehát mindenhol mást jelent, és nyugaton úgy tűnik, jelenleg a nagy segg áll nyerésre. A magunk részéről alig várjuk, mikor száll újra be a csatába a darázsderék és a szilikonmell!

Kövesse a Villanyleót, ha jót akar!

 

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mondd el a véleményed

Nem nyomoznak tovább a pécsi farkas lelövésnek ügyében

Medve sebesítette meg egy szlovák falu polgármesterét