A Freestylers óriási tánctérré változtatta Velencét

Hirdetés

Napközben egyértelműen a Velencei-tó volt a főszereplő az EFOTT első napján, az este nagy durranása pedig az angol Freestylers volt. Az elektronikus banda alaposan megtáncoltatta a közönséget, hatalmas diszkóvá vált a színpad előtti tér. Pörgés helyett sokan vágytak egy kis nyugalomra, a Pintér Béla és Társulata Parasztopera című előadását óriási érdeklődés és vastaps fogadta.

Hirdetés
Freestylers

Nagy Feró

Szerdán este nehéz helyzetbe kerültek az Efottózok, jobbnál jobb koncertek követték egymást a különböző zenei helyszíneken. A Rauch aREna-ban a legnagyobb magyar bandák képviseltették magukat: a Compact Disco, a NEO, a Carbonfools adta át egymásnak a stafétabotot. A két nagyszínpadon két különböző műfaj szerelmesei találhatták meg számításaikat. A Pepsi Színpad előtt óriási őrjöngés alakult ki előbb a Belga, a Brains, majd a Freestylers bulija közben, a Kalinka Stage-nél pedig ezerrel ment a headbangelés a Road fantasztikus koncertje alatt. Nagy Feró pedig a HOÖK sátorban csapott nagy bulit, az egyetemisták kórusban üvöltötték a Nemzet Csótányával a Ha végre itt a nyár című örökzöld nótát.

Carbonfools

Compact Disco - Walko Csaba

A vízi programok, a sportversenyek és az adrenalin-fokozó aktivitások után sokan vágytak nyugodtabb esti programra, s választották a Szkéné Színház előadását. Pintér Béla és Társulata alaposan kitett magáért, a Parasztopera c. remek darabot vastaps fogadta.

Ma sem lesznek könnyű választási helyzetben a fesztiválozók, hiszen érkezik a Tankcsapda, a Deák Bill Blues Band, Dr. Alban és John Dahlback is ma pörgeti a lemezeket. A Szkénében pedig Kapa és Pepe lép a világot jelentő deszkákra Thuróczy Szabolccsal A fajok eredete című darabban.

Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Nővér c film – Ursula Meier- rel a beszélgettünk

Nyári dal a Nyári lányoktól, nyáron!