Bizony jó dolog együtt lenni, baráti körben, jókat falatozni, finom sülteket enni, ízletes borokat kortyolgatni. De mennyivel jobb, ha mi magunk is részt vehetünk a főzésben, és mindezt a szabadban tehetjük.
A grillezésnek csupán néhány alapszabálya van, amelyeket ha betartunk, biztos sikeres esténk lesz. Eltekintve a teljesen amatőr, sütni-főzni nem tudóktól, grillezni nem egy nagy ördöngösség. Kell hozzá jó minőségű hús, finom pác vagy ízletes fűszerezés, és némi köret, amelyet akár előre is elkészíthetünk.
A grillezésre szánt húsokat előző nap pácoljuk be, a steakhez mindig olajos pácot készítsünk, a csontos húsokra szánjunk több időt. Hogy ne ugorjanak össze a hússzeletek, néhány helyen A teljes cikkért KLIKK!