A legbizarrabb modellkarrierek

Profile of beautiful woman with long silky blond hair

Remekül mutat a hátsója? Menjen fenékmodellnek!

A modell szó hallatán a legtöbben a Victoria’s Secret falatnyi csipkefehérneműbe bújtatott angyalkáira, vagy a divatmagazinokban pózoló félistenekre gondolnak. Pedig a modellszakmának számos kevésbé ismert és elismert képviselője is létezik. A Comedy Central június 7-én startoló Modellek közt című sorozata megmutatja a „kézimunkázás” másik oldalát, egy kézmodell életén keresztül. Sokan nem is gondolnák, hogy léteznek még ennél is furcsább modellkarrierek: a gömbölyded, vagy éppen izmos fenekűek, a szépajkúak és az átlagos tekintetűek máris készülhetnek erre a pályára.  

Modellek közt címmel indul a magyar humorcsatorna új sorozata, amelyben egy kézmodell összeköltözik néhány tökéletes testű „valódi” modellel. A tévés elképzelés nem is áll olyan távol a valóságtól, hiszen sok modell esetében bőségesen elég, ha csak egyetlen porcikájuk tökéletes.

Fenék modell – Ha valaki nem akarja megmutatni a fenekét, akkor annak a szemérmességen túl több oka is lehet, például az, hogy az illető testrész lapos, vagy éppen lötyögős. Film, fehérnemű vagy farmer reklámforgatáson más a helyzet, ott villantani kell. A neves sztárok persze már nem tolják le a gatyájukat, ezért élhetnek meg a fenékdublőrök, akik beugranak egy-egy pillanatra a nagyságok helyett. Így tett például David Beckham is, aki állítólag egy alsógatya reklámhoz nem a saját tomporát használta. Dakota Johnson, a Szürke ötven árnyalata főszereplője bevallotta, hogy esetében popsidublőrt alkalmaztak, mert az övé nem bírta volna a gyűrődést az egyik erősebb, szíjazós jelenetben.

Sexy back of a beautiful woman in red bikini with sunglasses on sea background. Sexy buttocks

Ajak modell – A testrész modellek körében a kézmodellek számítanak a legkeresettebbnek, de állítólag szépen lehet keresni ajakmodellként is. A nyalóka, fagyi, cukorka vagy rúzsgyártók előszeretettel alkalmazzák az Angelina Jolie-t megszégyenítő ajkakkal rendelkező modelleket, így, aki tökélyre fejlesztette a duckface-t, illetve hófehér fogakkal és gyönyörű szájjal rendelkezik, annak feltétlenül helye lehet a szakmában!     

Stock fotó modell – Senkinek sem ismeretlenek ezek a jelenetek: jóképű, fiatal férfi prezentációt tart egy minden etnikumot felvonultató csoportnak. Anyuka, pirospozsgás kisfiával a térdén mesét olvas, vagy családjával piknikezik a réten. Ezeket az illusztrációkat látni bolti képkeretekben, óriásplakátokon,  szórólapokon, mindenütt. Mivel stock fotó modellekre mindig szükség lesz, bárki szerencsét próbálhat ebben a szakmában, aki úgy néz ki, mint egy átlagember, sokáig tud boldognak látszani és jól mutat elegáns öltözékben.

erfolgreicher deal

Fitnesz modell – A fitneszmodellek élete a gyúrás és a fehérjedús étrend körül forog. A szálkás, tökéletesen kidolgozott izomzat mellett fontos kritérium a fotogén arc, az ápolt haj és körmök, és a gondozott bőr is. Ebbe a szakmába csak azoknak ajánlatos belevágniuk, akik idejük nagy részét a testük karbantartására tudják fordítani.

fitness woman with the blue boxing bandages, studio shot

Meztelen modell – A meztelen modelleknek több típusa is létezik: a glamour modell, aki naptárakban, gyakran szexi állatnak öltözve szerepel, az art modell, aki letisztult háttér előtt kitekeredve pózol, vagy az erotikus modell, akinek tevékenységi körét valószínűleg nem nagyon kell részletezni. Így azok, akiknek jól áll a fekete fehér Instagram filter vagy az állatfül, illetve akik könnyen otthon hagyják gátlásaikat, azok bátran belevághatnak a pucéron pózolásba.

Fashion portrait of elegant woman with healthy luxurious hair

Haj modell – A fodrászatok és a fodrászati termékeket népszerűsítő cégek folyamatosan keresik a különlegesebbnél különlegesebb hajkoronával rendelkező fiúkat és lányokat. Bárki szerencsét próbálhat ebben a szakmában, akit különleges hajszínnel, vagy feltűnő fürtökkel áldott meg az ég és nem fél az extrém frizuráktól vagy az ollótól! Sőt! Aki már ült modellt fodrász vizsgához, az is ennek a karriernek az elején járt.

Profile of beautiful woman with long silky blond hair

Poénok, igazi és kézmodellek minden mennyiségben a Modellek közt című vígjátéksorozatban. Premier június 7-én 21:00-kor a Comedy Central műsorán.

Mondd el a véleményed

Valentina titka – 111. rész

Éden Hotel: A legnagyobb csínytevések