A legkedveltebb karácsonyi dalok

Hirdetés

 

Hirdetés

Amikor elindul a karácsonyi készülődés, a vásárlás háttérzajait felváltják az ünnepi dalok, amelyek közül némelyik már-már klasszikusnak számít. Kedvenc sztárjaink előszeretettel készítenek feldolgozásokat, amiket újra és újra előveszünk és rongyosra hallgatunk. Az elmúlt esztendők terméséből jöjjön hát néhány olyan előadó, aki egy-egy dal, vagy akár egy egész lemez erejéig karácsonyi hangulatba kerültek.


 
Mariah Carey-All I want for Christmas is you
 
Ez az alkotás eggyé vált napjainkra a Karácsonnyal, a negédes szirupos dal, a szerelmesek közkedvelt ünnepi nótája, ami ilyenkor bárhol és bármikor felcsendülhet és napokig nem tágít a fülünkből. Az a nóta, amire legszívesebben kirohannánk a hóra és szökellnénk önfeledten, mámorban úszva a hópihék között.
Olyannyira örökzöld, akár egy fenyő, így nem úszhatta meg az újramasterolást sem Justin Bieberrel kiegészülve, ami persze ravasz marketing fogás Mariah részéről, hogy neve ne merüljön feledésbe az újabb generációk előtt se.

Hirdetés

                                          {youtubejw width=”560″}fGFNmEOntFA{/youtubejw}

 

Christina Aguilera-My kind of Christmas
 
A nagy hangú díva még zsenge korában készítette ezt a lemezt csupa klasszikus dallal, de olyan minőségi szinten, hogy hiába telt el azóta több esztendő, még mindig hallgatható és élvezhető korong, ami mellőzi a giccseket, és olykor még libabőrt is előidéz. 

                                                {youtubejw width=”560″}Gy9ttAwDonc{/youtubejw}


 
Bill Nighy-Christmas is All Around
 
 
Szerintem sokaknak nem kell bemutatni az Igazából Szerelem rockerének klasszikusát, aki Király L. Norbis stílusával, pimaszságával és szexi táncoslányaival belopta magát a szívekbe és az ünnepi rádiós slágerek közé.

                                                {youtubejw width=”560″}g7Q_bq07GVs{/youtubejw}


(folyt.köv.)
Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Startol Oltyán Attila és a Black Tweed első dala!

Tarány Tamás: “Emelt fővel távozom!”