A legstílusosabbakat díjazza az Instyle!

Hirdetés

Második alkalommal rendezik meg az Instyle – Style Award díjátadó gálát. Hét kategóriában a stílust, a minőséget és a teljesítményt díjazza az InStyle! A közönség összesen 35 jelöltre adhatja le voksát. A stílusos nők és férfiak mellett, divattervező, jótékony sztár, blogger, Instagram-sztár és fiatal tehetség kategóriákban lehet szavazni.

Hazánk legstílusosabb ikonjait keresi ismét az Instyle: az Instyle Award verseny díjait idén februárban egy nagyszabású gálán osztja ki a magazin, azzal a céllal, hogy a már ismert és elismert sztárokat, a kreatív szcéna figyelemreméltó arcait még szélesebb körben bemutassa a közönségnek és példaképeket állítson az olvasók elé. Ismét megválasztják a legstílusosabb nőt, a kategóriában olyan hölgyek kaptak helyet mint Hosszú Katinka, Mihalik Enikő, Gryllus Dorka, Sándor Szandra és Schoblocher Barbara, a Blahaluisiana énekesnője. A hölgyek mellett a stílusos férfiakra is lehet voksolni, Nagy Zsolt, Nemes Jeles László, Vitáris Iván, az Ivan and the Parazol frontembere, Szilágyi Áron és Lakatos Sándor is a cím várományosa.

“A stílus és a minőség elkötelezett híveként hiszünk abban, hogy Magyarországon is léteznek olyan személyiségek, akiknek munkájára, mondandójára érdemes odafigyelni. Az InStyle Style Award azokat díjazza, akik mögött valódi teljesítmény és emberi minőség van” – kezdte Szűcs Péter az Instyle főszerkesztője. “Nagyon fontosnak tartjuk, hogy új arcokat, új területeket is megmutassunk, így idén három új kategóriával egészült ki a verseny, jótékony sztár, fiatal tehetség és Instagram sztár kategóriákban is lehet szavazni.”

Hirdetés

Ismét megválasztják a közönség kedvenc bloggerét valamint kiderül, hogy melyik divattervező lesz a fashion rajongók idei favoritja. Az olvasóknak nem lesz könnyű dolga, ugyanis olyan tervezők versenyeznek mint Mei Kawa, Daige, Bridget&Olivia, Zsigmond Dóra és Daubner Anna.

Az egyes kategóriák jelöltjeire február 15-ig lehet szavazni az alábbi linken

instyle.hu/styleaward

Mondd el a véleményed

Sztárparádéval ünnepelt Lakatos Márk

Íme a filmvilág öt leghíresebb kutyája