A MAGENTA 2012. őszi/téli divatbemutatója a New York-i divathéten is megállta volna a helyét!

Hirdetés


Óriási sikert könyvelhetett el a MAGENTA lelkes szervező csapata. Múlt szerdán, este több száz ember látogatott el a Szent István térre, hogy részt vegyen a Platz előtt megrendezésre kerülő divateseményen.

Hirdetés

Az est háziasszonya: Kiss Ramóna


A legfrissebb trendekre annyian voltak kíváncsiak, hogy egy tűt sem lehetett volna elejteni a színes kavalkádban. Dankó Ágnes kollekciója, a profi szervezés, a gyönyörű modellek, a professzionális sminkes és fodrász csapat, a fergeteges táncosok, a trendi közönség és maga a helyszín olyan hangulatot teremtett, mintha Párizs, Milánó vagy New York divateseményeire látogattunk volna el.

Hirdetés


 

Az este folyamán 64 szettet lehetett megcsodálni, az idei őszi-téli szezon kedvenc darabjaiból. A ruhákat és az ékszereket tizenhat gyönyörű modell mutatta be. A kollekció domináló színei a zsálya, a camel, a meggy, a gesztenye, az olívazöld és az algazöld. A legfontosabb alapanyagok a muszlin, a szatén, a csipke és a fényes, matt kötöttek. A ruhák egyszerre voltak kényelmesek, sikkesek, divatosak és egyediek. Lágyan követő vonalak és jól megválasztott kiegészítők tették tökéletessé az összképet.

Dankó Ágnes 30 évnyi szakmai tapasztalata, az egyedi tervezésű ruhák, a tökéletes szabásvonalak, a kiforrott csapatmunka, az összhang és az alkotás szeretete tette igazán sikeressé az estét, úgy, mint már hosszú évek óta magát a márkát is, itthon és külföldön egyaránt.


A divateseményre ellátogatott a hazai celeb élet színe-java is. Közülük nem egy lelkes rajongója a MAGENTA életérzésnek és Dankó Ágnes tervezőnek, ahogy ez a hírességek által felvonultatott MAGENTA kollekciókból is látszott. Az est folyamán bemutatkozott a Moni’s ékszerek legújabb kollekciója is, mely erőteljes színeivel és extravagáns formáival hódított. A bemutatók a tavalyi év állomásaként ismerős arcok mellett egyéb programokkal is várták az érdeklődőket.

Muri Enikő énekelt a divatbemutatón


A sztárfellépő női hangja Muri Enikő volt, aki lemezének legújabb számait adta elő nagy sikerrel. A nézők között fedezhettünk fel Muri Enikő egykori X-Faktoros csapattársai közül Gyurcsík Tibit, Kocsis Tibit, Baricz Gergőt, az Apollo 23-ból Renét és a Rocktenorst.

X-Faktorosok a divatbemutatón


Szabó Tamás, az X-Faktor koreográfusa és 100 táncosa egy őrületesen nagyszabású performanszot adtak elő a bemutató nyitányaként, a vendégek legnagyobb örömére. Dankó Dániel és Tartott Roland, a rendezvény fő szervezői ismét grandiózus show-t hoztak össze.


Szakítva a hagyományokkal, az utca népe közé vitték be a divatvilágát, s ezzel néhány órára igazi bohém, franciás, fiatalos hangulatot varázsoltak a Szent István térre.


Forrás: Twist Communication
2012.09.11. 

Mondd el a véleményed

Kiss Ramóna: Mint minden nő, én is szeretem az új, és szép dolgokat!

Mádai Vivien lett a befutó a Stiletto Run-on!