A mágia hatalma és ereje

Napjainkban a mágikus cselekedeteket a köznyelv babonának minősíti , ugyanakkor nagy          előszeretettel alkalmazzák   ezeket a szertartásokat  mondván hogy “ártani nem árthat”. Ebben teljesen igazuk is van, hiszen  a legtöbb mágia védelmező, és szerencsehozó eljárások közé tartozik. Biztosan mindenki érezte már úgy hogy az élete romokban hever, semmi sem sikerül amit eltervez    vagy hogy a szerencse messziről elkerüli és minden összeesküdött  ellene. Ezek a hatások az önmagukban ható negatív erőknek köszönhető, amik akár évekig rabul ejthetik az adott személyt. Ilyenkor az ember hajlamos rá hogy a sorsot okolja és elkönyvelje magában hogy neki, ez adatott és soha többet nem lesz jobb az élete.  Azt tanácsolom ilyenre senki sem gondoljon hiszen, a sors a saját magunk által létrehozott életút, amit akkor, és úgy változtatunk meg amikor, és ahogyan akarunk.  


A MÁGIA EREJE
Nagyon sokszor előfordul hogy a mágikus cselekedetek jelentős része eredménytelenül a semmibe tűnik és nem éri el a kellő hatást. Az eredménytelen szertartás elsődleges oka, hogy az alkalmazott eszközök felületesen vannak kiválasztva. Legtöbbször mind a külső, mind a belső összhang hiányzik a cél és az eléréshez kiválasztott eszköz között. A sikeres  mágia egyik alapja az, hogy aki alkalmazza, maga is kielégítőnek találja a történteket. A mágikus cselekedeteket  sokszor nem az általuk elért külső hatás alapján ítélik meg, hanem aszerint hogy a mágiát alkalmazó személy lelkileg mennyire érzi kielégítőnek az eredményt. Ez főleg a védelmi mágiáknál fontos, hiszen így eléri a kellő lelkierőt, és biztonságot amelyekkel már ellen tud állni a külső ártó erőknek.
A siker tehát a szertartáshoz való személyes hozzáálláson múlik. Amennyiben valaki nincs meggyőződve arról, hogy amit csinál az eredményes lesz, akkor az eredmény is elhanyagolható lesz. Ugyanakkor az is előfordulhat hogy egy megfelelően kiválasztott eszközön keresztül a mágia kifejti hatását, de a címzettben nem tudatosodnak a történtek. A gondolati képzelőerő alapvető jelentőségű a mágia gyakorlásában, vagyis a saját gondolataink uralása az egyik legfontosabb feltétel. Ezen keresztül másokra, és az ellenünk irányuló támadásokra is hatással lehetünk. A gondolat ereje azonban kevés ahhoz hogy mágikus dolgokat mozgásba hozzon, ehhez még szükség van arra a lelki erőre amit a hit hatalmának nevezünk. Teljesen tisztán és minden kétség nélkül hinni kell abban hogy amit csinálunk az el is éri a kellő hatást. Ezt a szilárd megingathatatlan hinni tudást nem könnyű elérni, de ha birtokában vagyunk akkor a  lehetőségeink korlátlanok lesznek.
 
Egy nagyon egyszerű pénzbevonzó mágiát szeretnék bemutatni, amit bárki nagyon könnyen elvégezhet otthon:
 
A szertartáshoz naponta egy szál zöld gyertyát kell meggyújtani. Gondolatban képzeljük el, hogy milyen munkahelyet szeretnénk, milyen területen lennénk sikeresek. A mágia hatására kreatív gondolatok megjelenése várható, a belső szorongás és feszültség csökken, s a belső segítő erő és a nyugalom növekedését fogjuk tapasztalni.
 
Sok sikert kívánok a szertartás elvégzéséhez!

 www.boszorkanystudio.hu

 

Mondd el a véleményed

BRAVO OTTO 2013-ban is

Brasch Bence: „Két órát aludtam a szóbeli érettségim előtt”