A pláza ásza Vegasban

Hirdetés

Nem mindig az a kemény, aki nagy, erős és gumibotot hord. Paul (Kevin James) például puha, nem túl eszes és túlságosan is teli van jó szándékkal. Tiszteli a zsarukat és imádja az egyenruhát: de csak egy nagyáruház biztonsági őre… Eddig jutott a rendvédelmi szamárlétrán, és úgy tűnik, nem is nagyon fog már feljebb kapaszkodni.

Kevin James

Paul a lányával Las Vegasba utazik, akkor sem a kaszinók érdeklik: egy biztonsági őrök számára szervezet Expón szeretne részt venni. De aki született kétballábas, azzal mindig történik valami. A játékbarlangok csillogó világában még a helyi biztonsági emberek is azt hiszik, sokat érnek – folyton megalázzák és kiröhögik a mackószerű gorillát.

Hirdetés

Amikor viszont egy csapat szuperveszélyes műkincstolvaj csap le a városra, ki az, aki egyedül szembeszáll velük? Hát persze, hogy az, aki nyilvánvalóan teljesen esélytelen. A pláza ásza.

Kevin James

Kevin James, a Nagyfiúk-filmek, A maflás, a Férj és férj meg A gondozoo sztárja, Adam Sandler rendszeres partnere ismét nagyon vicces és nagyon gátlástalan…

 

Főszereplők: Kevin James, Raini Rodriguez, Eduardo Verástegui. Fényképezte: Dean Semler. Zene: Rupert Gregson-Williams. Látvány: Perry Andelin Blake. Írta: Nick Bakay, Kevin James. Rendezte: Andy Fickman

1202635 - Paul Blart 2

Mozibemutató: 2015. április 16.

Eredeti cím: Mall Cop 2

Színes, szinkronos amerikai film

Műfaj: vígjáték

Gyártó: Columbia Pictures, Sony Pictures Entertainment

Játékidő: 94 perc

Korhatár: 12

Forgalmazza: InterCom

plazaaszavegasposter01

Szinkronos előzetes:

 

Mondd el a véleményed

BOTRÁNY: VARGA VIKTOR MEGCSÓKOLTA A MONA LISÁT – VIDEÓ

Emlékezz, Reina! – 71. rész