A séf meg a többiek 2. rész videa – nézd meg online

A séf meg a többiek 2, rész videa – nézd meg online.

Az RTL Klub vadonatúj szitkomjának világában a Monet nevű étterem az egyik legjobb fine dining hely Budapesten. De Győző, az alkoholista és sportfogadás-függő Séf (Schneider Zoltán) szerint biztos, hogy messze földön ez a legjobb étterem. A konyhában csupa különleges szerzet dolgozik a keze alá: alvilági múltú halszakács, a konyhából lopkodó késvirtuóz, dadogó séfhelyettes, francia származású, meleg cukrász és egy orosz mindenes. Az embereit a Séf gyakran idiótának nevezi, de – ahogy egy érzékeny pillanatában ő maga fogalmaz – ezek az ő idiótái, csak ő tud velük igazán bánni, és az ő irányításával világklasszis konyhát visznek.

Ebbe az excentrikus csapatba csöppen bele Milán (Jéger Zsombor) zöldfülű szakácsként, és bár a Séf elsőre nem örül neki, de a szárnyai alá veszi, és maga nyers és rapszodikus módján megpróbál a pimasz és éretlen Milánból szakácsot és embert faragni. Viki (Dobos Evelin), az étterem csinos ügyvezető menedzsere egyéjszakás kalandba bonyolódik Milánnal épp azelőtt, hogy a srác az étteremben munkára jelentkezik. Viki rögeszmésen próbálja különválasztani a munkát és a magánéletet, Milán erre viszont nincs tekintettel, és ez rengeteg félreértést és konfliktust szül kettejük között.

Noha a Séf úgy érzi, már megvoltak a teltházas arénakoncertjei, azért ha valaki vagy valami megpiszkálja a hiúságát, akkor hirtelen fontos lesz neki, hogy bebizonyítsa: még mindig ő a legnagyobb. Amikor pedig a szomszédban új étterem nyílik, Győző emberére talál Júliában (Kakasy Dóra), a konkurens hely séfjében és kettőjük között ádáz versengés indul.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem került a fel a Videa oldalra.

Nézd meg – A séf meg a többiek 2. rész

Ez a cikk A séf meg a többiek 2. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Hatoslottó nyerőszámai mai – 13. hét: 2022.04.03

Tiltott gyümölcs 280. rész magyarul videa – nézd online