A Story Gála díjazottjai 2014-ben

Hirdetés

 

TÖRETLEN AZ X-FAKTOR SIKERSZÉRIÁJA,
FELZÁRKÓZIK A TV2

Az ország legcsillogóbb estélyén immár tizenötödik alkalommal ünnepelt együtt a hazai sztárvilág. A jubileumi Story Ötcsillag és Érték Díjátadó Gálán kiderült, hogy 2013-ban kik voltak az olvasók kedvencei. Az X-faktor egymás után 4. alkalommal kapta meg Az Év Televíziós Produkciója díjat, Stohl András pedig triplázott. A Story Ötcsillag Díjakat 1999 óta ítélik oda a hazai sztárvilág legnépszerűbb képviselőinek a Story olvasóinak szavazatai alapján. Idén is több ezer szavazat érkezett, amelyben az év zenei és televíziós produkciójáról, valamint műsorvezetőjének, műsorvezetőnőjének és színészének személyéről döntött a közönség. Kiderült továbbá az is, hogy melyik műsor nyerte el Az év leg-legje címet. A díjak az igazi népszerűség fokmérői, a közönség szeretetének jelképei.

Hirdetés

Nézd meg fotógalériánkat! Klikk ide!

Hirdetés

„A 15. jubileumi Gála bizonyítja, hogy ez a díj valódi hagyomány. Évről évre maguk a sztárok is izgatottan várják, hogy ki nyeri az egyes kategóriák díjait, és ki a közönség igazi kedvence” – nyilatkozott Ómolnár Miklós, a Story magazin főszerkesztője. Az olvasók szavazatai alapján 2013 legnépszerűbb produkciói és személyiségei Ómolnár Miklóstól vették át a Story Ötcsillag Díjat.

A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak legjobbjai a következők:

Az Év Műsorvezetőnője – Lilu, az RTL Klub műsorvezetőnője
Az Év Műsorvezetője – Friderikusz Sándor, a TV2 műsorvezetője
Az Év Színésze – Stohl András, színész-műsorvezető, 2013-tól a Vígszínház művésze
Az Év Zenei Produkciója – LGT, a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese
Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2013, az RTL Klub énekes tehetségkutatójának negyedik évada
Az év leg-legje díjat a TV2 Sztárban sztár című műsora vihette haza.

A Sanoma Kiadó által alapított Érték díjat immár nyolc éve adják át. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét szakmai kuratórium – Szinetár Miklós, Huszti Péter, Halász Judit és Presser Gábor – döntött a nyertesekről: idén három színész, valamint egy népdalénekes munkásságát ismerték el Érték-díjjal.

Érték díjasok 2013-ban:

Trokán Nóra: színművész. 2005-ben elsőre felvették a Színművészeti Egyetem prózai szakára. Már egyetemista korában is játszott Kecskeméten, 2009-től 2013-ig a kecskeméti Katona József Színház tagja. 2011-ben a TV2 Nagy Duett című műsorában Caramellel megnyerték a versenyt. 2012-ben Domján Edit-díjat kapott. 2013-ban főszerepet játszott a Kossuthkifli c. hat részes TV filmsorozatban. Fontosabb szerepei: Mimolette (A képzelt beteg), Kovács Vera (Meseautó), Heléna (Shakespeare: Szentivánéji álom), Irina (Csehov: három nővér)

Telekes Péter: színművész, Vígszínház. 2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. 2005-től 2008-ig a Vígszínház, 2008-tól 2011-ig a Bárka Színház tagja volt, 2011-től pedig ismét a Vígszínház társulatához csatlakozott. Legnagyobb szerepei: Herceg (A padlás), Nemes Keszeg András (Vízkereszt, vagy amit akartok), Billy (Billy világa), Csacsinszky Pali (Lila ákác), József (Popfesztivál 40) 

Herczku Ágnes: népdalénekes. 1997-től, a hivatásos néptáncos pályafutása kezdetétől jegyzik, mint énekest. 2002-től a Magyar Állami Népi Együttes szólistája. Innentől kezdve szinte csak az éneklésnek él. Két autentikus népzenei szólólemez mellett két önálló világzenei albumot készített Nikola Parovval, valamint egy a klasszikus zenét és a folklórt ötvöző Bartók-albumot. De hogy a színpadi múltjától megválni sosem akart, mi sem bizonyítja jobban, hogy ezek közül a lemezek közül három album anyagára is készített szcenírozott-koreografált előadást. Legfontosabbnak az autentikus népzene továbbéltetését tartja, de zenei nyitottságát és affinitását a világzenei műfajon kívül kortárs zeneszerzők darabjaiban is kamatoztatja. Munkáját, tehetségét számtalan elismeréssel jutalmazták, többek között 3 eMeRTON-díj, Bartók Béla Emlékdíj és a Magyar Művészetért díj birtokosa.

Gyetván Csaba: televíziós műsorvezető, műsorkészítő. A Barátok közt című sorozatból ismerhettük meg, majd ismeretterjesztő, turisztikai műsorokban is láthattuk. Gazdasági és televíziós műsorkészítő diplomával rendelkezik, emellett 3 idegen nyelven beszél. 2012-től
az OzoneNetwork „Hogyan készül? Megmutatjuk!” ismeretterjesztő sorozat műsorvezetője.

Nézd meg fotógalériánkat! Klikk ide!

 

Mondd el a véleményed

A Muzikfabrik őket tatja ellenfeleknek

A Szécsi lányok reagálnak a zsűri döntésére