A Sugarbird lányok így várják a karácsonyt!

Hirdetés

Debreczeni Zita dögös csipkében, Dukai Regina szuperminiben keltett hatalmas feltűnést a Sugarbird Allee üzletében. Zimány Linda most visszafogottan, Mikulás sapkában tett-vett a lányokkal. Az év vége közeledtével a csinos divattervezők már hetek óta ünnepi lázban égnek, s hogy a meghitt hangulatot még tovább fokozzák, Zimány Linda segítségével legújabb üzletüket is karácsonyi pompába öltöztették. Ráadásul mindezt szexi Mikulás- és krampusz jelmezben tették, a boltba betérő rajongók legnagyobb örömére.

Hirdetés

Hópelyhek, színes gömbök, fenyőfa-és rénszarvas figurák. Debreczeni Zita, Dukai Regina és Zimány Linda amerre csak járnak, igyekeznek mindenhova ünnepi hangulatot csempészni, Zita akár a WC ülőkét is feldíszíti ilyenkor. Kedvenc üzletükkel sem tettek kivételt, Mikulás nap alkalmából különleges meglepetésben lehetett része a Sugarbird márka szerelmeseinek.

Hirdetés

„Én csodálkozom a legjobban magamon, hiszen néhány éve ilyenkor még annyira nem foglalkoztatott az év végi készülődés, hogy még a barátaim is Grincsnek szólítottak – kezdte viccelődve Debreczeni Zita. – Most már november közepén elkezdek hangolódni az ünnepekre, és gyakorlatilag minden kis felületet megpróbálok feldíszíteni. Nálam otthon, ilyenkor még a WC ülőke is mikulásos. Ám az év vége nemcsak a külsőségek miatt fontos számomra, ilyenkor igyekszem még több jótékonysági eseményre eljutni. Most is éppen egy MÜPA-ból jövök, ahol ajándékcsomagokat osztottunk hátrányos helyzetű gyerekeknek” – árulta el Zita, aki a szentesét Budapesten, a karácsony többi napját pedig Szolnokon, családi körben tölti majd.

Linda ajándékokkal

Zitával ellentétben, Dukai Regina amióta csak az eszét tudja, karácsony-mániás.


Regina csokit ajándékoz

„Aki ismer, az tudja, hogy nekem ez az időszak az egyik legszebb periódusa az évnek. Így az én fejemből pattant ki az az ötlet is, hogy Zitával öltözzük jelmezbe, és ezzel kedveskedjük a rajongóknak itt az Allee-ban – kezdte Dukai Regina.

Linda és Regina kirakatot rendez

– Ám a jelmezeken túl, egy direkt az ünnepekre készült, bájos rénszarvas és hópehely figurákkal tarkított Winter LOVE kollekcióval is megleptük a márka kedvelőit” – tudtuk meg Reginától, aki idén Kapuváron, családi körben tölti az ünnepeket. Ugyanis párja, Feczesin Róbert sűrű meccs-időszak elé néz, így még közvetlenül szenteste előtt is pályára lép Olaszországban.

 


Csákó Zsuzsanna 2012.12.10.
Forrás:RedLemon

 

 
Mondd el a véleményed
alt

Tiszta, ártatlan és szexi! A Victoria’s secret új arca!

Új külsejével, színésznőként szeretne hódítani Tóth Gabi!