A Tiszta ShowR dalt készített Busa Pistával

A TisztaShowr formáció – amelyet Thin és Labyrinth alkotnak –  közös dalt készített Busa Pistával.Az új nóta tegnap került fel a világhálóra, s indult el világhódító útjára a Youtube videómegosztó portálon. Ennek kapcsán ültünk le a csapattal és Pistával egy rövid beszélgetésre.

Honnan jött az ötlet, hogy Busa Pistával készítsetek közös tracket?

Labyrinth:A tracket Thin barátommal készítettük, aki egyben a csapattársam is. Vele alkotjuk a TisztaShowR nevű formációt.Mindketten rajongunk a magyar Underground HipHop-ért,és ennek Busa Pista a legnagyobb képviselője számunkra! Imádjuk a munkásságát, és felkerestük, hogy mit szólna egy közös dalhoz.

Milyen volt a közös munka?

Thin: A közös munka nagyon jó volt! Elküldtük neki a zenét, tetszett neki, ő is felvette a részét,elküldte nekünk, és mi is megcsináltuk a magunkét, és így született meg ez a dal.

A dal kapcsán megkerestük Busa Pistát is, aki következőt nyilatkozta a Divatikonnak a dallal kapcsolatban:

“Igen, valóban készült egy közös számunk a Tiszta Showr nevű bandával, akik küldtek nekem zenei alapot, és mivel tetszett a dolog, így rábólintottam.”

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár