A Vámpírnaplók sztárja Budapesten

Hirdetés


Kis hazánkat egyre több híresség kedveli meg, és tiszteletét is teszi. Brad Pitt, Robert Pattinson után hamarosan Bruce Willis is Magyarországra érkezik. De most a Vámpírnaplók című népszerű sorozat egyik főhőse látogatott el a magyar földre.

A képeket egy rajongó készítette 

Hirdetés


Ő nem más, mint Joseph Morgan, aki egy filmforgatás miatt érkezett hozzánk. A sorozatban ő formálja meg Klaus karakterét, a vámpírok egyik legfőbb alakját, az Eredetit.

Hirdetés

Joseph a napokban Budapest belvárosában (Bazilika, Oktogon környéke, Vörösmarty tér) sétálgatott és a szemfüles rajongók ki is szúrták. Így nem haboztak, és fotókat készítettek, aláírást kértek és beszélgettek is vele. A vámpír sztár nem volt harapós kedvében, így örömmel beszélgetett a rajongókkal és készséggel válaszolt, amire lehetett. Ugyanis a sorozat kulissza titkairól nem mondhatott semmit. Mégis annyit elárult, hogy nagy fordulatok várhatóak a sorozatban, ami most a 3. évad végénél tart. Majd hozzátette, hogy az utolsó részben lesz még egy nagy jelenete Caroline-nal és hogy valaki meg fog halni, ami mindent meg fog változtatni!

A rajongók tudják, hogy szerelmi szálak fűzik Klaust Caroline-hoz, ezért sokan szurkolnak nekik. Joseph számára meglepő volt, hogy ennyi magyar ismeri a sorozatot, és őt is ilyen sokan felismerték, hiszen egy hazai csatornán sem megy a Vámpírnaplók, csak az interneten. Elmondta, hogy nagyon tetszik neki Budapest. Jelenleg egy vidéki városban forgat. (Arról nincs pontos információk, hogy melyik városban.) Legyetek résen!

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.04.30.

Mondd el a véleményed

Fia születik Király L Norbinak

Holnap érkezik Budapestre Jenson Button!