A Vastag fivérek az év legjótékonyabb sztárjai

Hirdetés

 

Az ünnepeket megelőző hetekben több jótékonysági rendezvénnyel kapcsolatos hírben találkozhattunk a tavalyi X-faktor testvérpárjának nevével.

   Vastag Csaba és Vastag Tomi nem győznek eleget tenni a felkéréseknek, fellépéseknek, meghívásoknak, de azért igyekeznek a rajongók kedvére is tenni, méghozzá olyan formában, ami arra ösztönzi közönségüket, hogy álljanak melléjük olyan ügyekben, amelyeket a fiúk fontosnak tartanak.
Így jöhetett létre nemrégiben az a közönségtalálkozó, amelynek keretében Csabi nemcsak rajongóit lepte meg személyével, de a Terézvárosi Családsegítő Szolgálatot is több mint 700 ajándékkal és rengeteg süteménnyel, amiket a rajongók segítségével gyűjtött össze Mr. X.

Hirdetés

Hirdetés


   Vastag Tomit néhány nappal ezelőtt az esti hírekben láthattuk, amint egyetlen szabad délutánján Keresztes Ildikóval karöltve pakolta az adományokat a rászorulóknak, a héten pedig a Sote  II. Számú Gyermekklinikáján is fellépett, ahol a kis betegnek szerzett örömet. 
A Vastag fiúk számos fórumon elmondták már mennyire fontosnak tartják, hogy hírnevüket tartalmas és közérdekű célok és kezdeményezések mellé állítsák. A lehetőség, amely nekik megadatott szerintük nem szabad, hogy egyoldalú legyen, hanem ahol segíteni tudnak, vagy fel tudják kelteni az emberek figyelmét egy adott problémára, ott mindenképpen jelen kell lenniük.
     A srácok munkássága, mint látható, nem felesleges, hiszen egyértelmű, hogy az emberek nyitottak a pozitív kezdeményezésekre és az összetartásra, ami a fivérek egyik fontos üzenete.


2011.12.17
Írta: Farkas Clarissa
 
Mondd el a véleményed

Fórizs Adina a S Moda legfrissebb kiadásában

Tibót a rajongók szeretete viszi előre!