Adam Lambert nem bulizik!

Hirdetés

Adam Lambert május 15.-én jelentkezik legújabb lemezével, Trespassing címmel, ám addig sem pihen; koncertezik, léböjtkúrát tart, edz és a Queen-nel próbál, hogy a nyári turnén a legtökéletesebb formában legyen.

               

Hirdetés

  Az énekes Jimmy Kimmel műsorában engedett betekintést hétköznapjaiba, és amit a nézők láthattak, sokakat meglepett. Az első ránézésre bohém rock and roll feelinget sugárzó fiatal művész nagyon komolyan veszi hivatását, és szigorú magával szemben. Nincs bulizás, túlzásba vitt ivászat, vagy hatalmas lakomák. Igyekszik fellépéei előtt keveset beszélni, hogy kímélje hangszálait és próbál relaxálni. Életmódját teljesen a zenének rendelte alá, ezzel is cáfolva azokat a csúnya pletykákat, amelyekkel az interneten illették szokásait. Ehhez természetesen semmi köze a már számtalanszor tárgyalt szexuális identitásához. A Queen gitárosa, Brian May izgatottan várja a közös turnét:

Hirdetés

“Adam sokban hasonlít Freddie-re, és nem csupán a maximalizmusában. Gesztusai és hozzáállása is Őt idézi, ezért úgy vélem, hogy nagyon örülne az ismeretségének, ha még élne.”

2012.05.04
Farkas Clarissa


Mondd el a véleményed

Több ezren vettek részt az X-Faktor 2012 előválogatóján

Gyurcsík Tibi telefont talált és keresi a gazdáját!