Adele- t egy férfiért hagyta el a szerelme!

Napjaink egyik legnépszerűbb és legtöbb lemezt eladó énekesnője gyakran hívja inspirációként dalaihoz kudarcait, csalódásait. 18 évesen, egy kegyetlen szakítás után kezdett el első albumán dolgozni, amely a biszexuális barátjával folytatott kapcsolatáról szól.

A Marc Sapiro által írt, nemsokára boltokba kerülő hivatalos életrajzi könyvben feltárulnak Adele életének eddig a nagy közönség előtt nem ismert részletei. A krónikából kiderül, hogy a most 24 éves dalszerző- énekesnő gyermekkorát Észak- Londonban töltötte, édesanyja egyedülálló szülőként nevelte fel.
 
A 18-dik születésnapján, habár tudta, hogy barátja mindkét nemhez vonzódik, érzelmeit mégis teljesen feltárta, amit a fiú úgy tűnt, viszonzott is. A nagy boldogság azonban csupán 4 óráig tartott, a fiú ugyanis meggondolta magát és lelépett Adele egyik meleg ismerősével.
 
Mindezek után a csalfa barát újra próbálkozott a megalázott és csalódott énekesnőnél, egy ideig úgy tűnt, hogy mindketten szeretnének dolgozni a kapcsolatukon, azonban a fiú 4 hónap után ismét megcsalta őt.
 
“Egy szerelmes álmodozó voltam, viszont nem tudtam elfogadni, hogy barátom biszexuális. Mindent, amire vágytam, ez a férfi jelentette, akire viszont állandóan féltékeny voltam (jogosan).”
 
Az életrajzi könyvből édesapjával való kapcsolatáról is szó esik, akivel alkoholizmusa kis híján végzett, majd teljesen eltűnt lánya életéből. Habár az édesanyja szeretete mindig is körülvette őt, elképzelhető, hogy az apja okozta trauma következtében kereste Adele a problémásabb fiúk társaságát.
 
A szerző azt állítja, hogy első turnéja során a többszörös Grammy- díjas brit énekesnő komoly alkoholproblémákkal küzdött, amely e csalódás következtében alakulhatott ki. Adele egy ízben olyannyira ittas volt a koncertje előtt, hogy a színpadon még a saját maga által írt dalszöveget is elfelejtette. “Ez volt a legrosszabb dolog!”- emlékszik vissza.
 

Adele önéletrajza Nagy- Britanniában július 17-én jelenik meg.

Linda 2012.06.24.
Mondd el a véleményed

Radics Gigi; a Lány, aki elindult, hogy megvalósítsa az álmait! +interjú

Itt a legújabb Twilight előzetes!