Adele újra szerelmes

Hirdetés

 

 

A szívhez szóló dalairól ismert énekesnőre úgy tűnik rá talált a szerelem. Előző szakítását nehezen heverte ki, és ennek fájdalmait a 19 és a 21 című album dalaiban énekelte meg.

Hirdetés

Hirdetés
A 23 éves brit sztár most végre talált egy normális pasit, Simon Konecki személyében. Adele boldognak tűnik a Floridában készült kép tanúsága szerint, aki már igazán megérdemli, hogy egy igazi férfi legyen mellette. A 36 éves Simon egy jótékonysági alapítvány vezetője, akivel akkor ismerkedett meg a lány, mikor adakozási szándékához cégeket keresett.

A pletykák szerint valójában már október óta randizgatnak, ezen a héten pedig együtt nyaraltak Miamiban is! Felröppent az a hír is, hogy Brighton környékén keresnek maguknak közös házat az összeköltözés reményében.

Nagy szerelemnek tűnik ez a kapcsolat, és talán kicsit el is vette az eszét a szerelem. Ugyanis az orvosai tanácsai ellenére megint dohányzik Adele. Két hónapja hajtották végre a lézeres operációt, mert hangszálai bevéreztek, az énekesnő azóta felépült. Azonban a sztárt a napokban egy floridai étteremben látták, ahogy az étterem bejáratánál cigarettázott miután megvacsorázott új partnerével. Lehet, hogy Adelere igaz “a szerelem engem mindig bolonddá tesz”?!

Írta: Csákó Zsuzsanna 2012.01.15.

 

Mondd el a véleményed

Elkészült a Nyári Lányok első klipje

Kefirnek nagy tervei vannak