Ál/Arcok Szerapjátéka – SMF Tibi és DaWiz közös videóklipjének forgatásán jártunk

Hirdetés

Az Ál/Arcok nagy dobásra készülnek. S hogy mi zajlik a kulisszák mögött? Nos, ebbe nyerhetnek ezúttal egy kis betekintést a Divatikon olvasói.

smfdawiz

 

Hirdetés

SMF

Az Ál/Arcok egy formáció, amit ketten teszünk ki DaWiz Petivel. A csapatra az jellemző, hogy mindig választunk magunknak egy ismert karaktert, és annak a szemszögéből beszélünk az emberekhez. Némi társadalomkritika is fellelhető lesz egy-egy dalunkban. Ez a dal, amelyből a klip készült, a Kapj el, ha tudsz címet kapta. Sok mindent nem tudunk róla mondani, mert nem szeretnénk lelőni a poént. Ami biztos, hogy kizárólag erős idegzetűeknek ajánlott! A trailer elég nagy körömrágást eredményezett már most. Úgy vesszük észre, várják a teljes verziót. Azt garantáljuk, hogy egy nem mindennapi klipet láthatnak majd az emberek, kb. 1,5 – 2 hét múlva.

smfdawiz2

smf4

 

smf3

smf1

DaWiz

Néhány régebbi közreműködés után most közös lemezen dolgozunk SMF Tibivel, melynek címe Szerapjáték lesz. Ahogy az kikövetkeztethető, több dal is fiktív történet elmesélésére épül. Jelen esetben a Kapj el, ha tudsz! című zenéről van szó, melyhez már a felvételkor terveztünk képi környezetet készíteni. Ebben a dalban SMF egy bűnözőt alakít, akinek a szerepébe helyezkedve reppel. Én egy rendőrt játszom, akinek feltett szándéka, hogy elkapja őt, mindegy, hogy milyen áron. Ehhez illeszkedik a klip képi világa is. Nem akartunk nagyon “rappes-hadonászós” videót, inkább egy thriller filmre hajazó hangulatot szerettünk volna. Ami azt hiszem, többnyire sikerült is, bár még mi sem láttuk a kész verziót. Az előzetesben feltűnő tárgyak és helyszínek mind ennek az atmoszférának a megteremtését szolgálják.

smfdawiz3

Mit is írhatnánk egyebet! Mi is nagyon várjuk  a klippet! S ha készen lesz, természetesen elsőkézből tudósítjuk olvasóinkat.

Széles L. Gábor
2015.05.31

Mondd el a véleményed

Bohókás professzor – 1. rész

Radics Gigi nagyon elkényezteti kedvencét