Álarcosbál KÁOSZ módra

Hirdetés

 

A február hónap a farsangi bálok, koncertek ideje, illetve a Valentin-napé, amikor mindenki megajándékozza a párját, kedvesét valami szívhez szóló különlegességgel. Mivel a rocker életmódhoz annyira nem passzolnak a habos-babos apróságok, rózsaszín fodros rucik, így Kovács Áron és zenekara, a KÁOSZ Központ marad a beöltözős farsangi bulinál, melyet február 7-én az Alcatrazban tartanak.

 

Hirdetés

Hirdetés

Egy rocker halála lenne idézőjelesen, ha valóban a Valentin-nap köré kellene koncertet szerveznie, bár az ő módjukon is össze lehetne ezt hozni, hiszen vannak nagy rockballadák, amik egy ilyen alkalommal is elhangozhatnak. Kovács Áronék azonban inkább maradtak a jelmezes bálnál, hiszen a hónap másik nagy ünnepe a farsang.

 

Tudjuk, hogy az emberek szeretik az ilyen beöltözős koncerteket, hiszen Szilveszterkor is sokan szerveznek bulikat egy-egy adott téma köré. Úgy gondoltuk, hogy ezt a hónapot is valami különleges koncerttel indítjuk meg, s szerencsére ennek így apropója is lett.”

 

A srácok mozgalmasan indították az évet, hiszen már túlvannak egy nagy sikerű Muzikumos koncerten, ahol Pély Barna triójával, a B the Firsttel léptek fel, illetve maguk mögött tudhatnak egy Barba Negrás fellépést is, ahol a Zártosztály előtt adtak egy kis ízelítőt a közönségnek a „káoszos” hangulatból.

 

Egyáltalán nem panaszkodhatunk, hiszen folyamatos pozitív visszajelzések érkeznek a közönségtől, ami megerősít minket abban, hogy valamit jól, valamit másképp csinálunk. A halhatatlanokkal való közös éneklésnek hatalmas sikere van, imádja mindenki ezt a blokkunkat” – árulta el Kovács Áron, a zenekar frontembere.

Természetesen dolgozunk a repertoár bővítésén is; az új dalok már válogatás alatt vannak. Nem elképzelhetetlen, hogy az emberek a most pénteki koncerten ebből már ízelítőt is kapnak.”

 

A KÁOSZ Központ tehát ismét egy falrengető bulira készül az Alcatrazban február 7-én, 22.00 órától.

 

 

JÁTÉK!!

A zenekar nem hagyja játék nélkül a közönségét, hiszen egy koncert ettől lesz még inkább fergeteges. Érdemes lesz beöltözni, hiszen a legjobb jelmezt viselő egy 10.000 Ft-os italkuponnal lesz gazdagabb az este folyamán; aki pedig olyan rocklegendává változik át, aki szerepel a halottakkal való duettezés produkcióban, az különdíjban részesül.

 

Aki viszont nem híve az ilyen dolgoknak, az se keseredjen el, hiszen számukra is létezik opció: a zenekar hivatalos oldalán lévő cover képet kell átváltoztatni minél kreatívabbra, s a munkát elküldeni február 5-e éjfélig a következő e-mail címre:

 

[email protected]

 

A legkreatívabb alkotást egy páros belépővel jutalmazzuk.

 

 

Kapunyitás: 20.00

 

Koncertkezdés: 22.00

 

Jegyár: 1500 Ft

 

Esemény meghívója:
https://www.facebook.com/events/279856455504981/

 

Részletek:
https://www.facebook.com/kaoszkozpontmusic
https://www.facebook.com/pages/Alcatraz/266668922138

 

Mondd el a véleményed

Péterffy Lilinek nagyon hiányoznak a többiek

Új holnap – Kocsis Tibor lemezbemutató nagykoncertje