Annie – már a mozikban

Hirdetés

Annie (Quvenzhané Wallis) árva, és élvezi. Nem mintha bármi vicces lenne az árvaházi mindennapokban: a gonosz főnéni (Cameron Diaz) legalább is mindent elkövet, hogy megkeserítse védtelen neveltjei életét. De a kislányok hada – és leginkább a cserfes, mókás, ötletekből kifogyhatatlan címszereplő – szerencsére mindig okosabb, gyorsabb, ravaszabb nála.

Quvenzhane Wallis

A nevelőnő és az árvák közti háborúskodás talán sosem érne véget, ha Mr. Stacks (Jamie Foxx), a milliomos iparmágnás nem indulna a polgármester-választáson. Kampánya részeként kiválaszt egy árvát, magához veszi, és ha újságírót vagy fotóst lát a közelben azonnal igyekszik jó apaként viselkedni.

Hirdetés

1111746 Ð ANNIE

Annie persze az új környezetében sem nyughat: igazságérzete és humorérzéke alaposan felforgatja az egyszerű pénzember mindennapjait – és olyan érzéseket kelt életre benne, amelyekről nem is tudta, hogy léteznek.

Quvenzhane Wallis

A legendás Broadway-musicalt Az ördög Pradát visel írója változtatta 21. századi, izgalmas, játékos történetté

Főszereplők: Jamie Foxx, Cameron Diaz, Quvenzhané Wallis, Rose Byrne. Fényképezte: Michael Grady. Zene: Greg Kurstin. Látvány: Marcia Hinds. Írta: Thomas Meehan, Harold Gray, Aline Brosh McKenna, Will Gluck, Emma Thompson. Rendezte: Will Gluck

annieposter01

Mozibemutató: 2015. január 22.

Eredeti cím: Annie

Színes amerikai film

Műfaj: családi / vígjáték / musical

Gyártó: Village Roadshow, Sony Pictures Entertainment

Játékidő: 118 perc

Korhatár: 6 éven aluliaknak nem ajánlott

Forgalmazza: InterCom

Szinkronos előzetes:

Mondd el a véleményed

Mancs – a hős kutya története hamarosan a mozikban

A Mancs 2. előzetese