Árral szemben II. rész Christina Aguilera: No Matter What They Say

Hirdetés

1999-ben szende lányként ismerhettük meg, akit folyton Britney Spears-szel hoztak párhuzamba, aztán valami történt; A Lady Marmalade négyesében megmutatta ki is Ő…

                                             

  “Azt mondták, Chris, ha ezt bevállalod, bele fogsz bukni, de tudtam, hogy nincs igazuk.”

Az énekesnőt többen is próbálták lebeszélni arról, hogy elhagyja kislányos imidzsét, amikor pedig piros fűzőben, botrányos klipben szerepelt P!nk-kel és Lil’ Kim-mel egyetemben, hirtelen mégis mindenki felkapta a fejét. A feldolgozás óriási sikert hozott Christinának, aki tudta, eljött az idő, hogy elkészítse azt a lemezt, ami tényleg az Ő személyéről szól. A Stripped korong, valóban egy “lemeztelenítés”, lelkének minden apró szegletébe betekintést engedett az ifjú művésznő dalaiban. A Dirty megbotránkoztató volt, a Fighter szokatlan és bizarr, melyben édesapjához fűzödő viszonyát és dühét énekelte meg, a Beautiful pedig igazi himnusz lett. Szerelem, szenvedély, csalódás, fájdalom, vágyak és álmok; mindegyikről őszintén vallott a lemezen.

Hirdetés

                             

Hirdetés

“I am Beautiful, No matter what they say.”

Ekkoriban rengeteget támadták X-tinát az öltözködéséért, szexuális kisugárzásáért, miközben hosszú ideje egyetlen férfit engedett csak közel magához. Első nagy szerelme, a táncosa volt, a második, aki később a férje is lett, pedig a menedzsere.

“Egy Nőt, ha vállalja a szexualitását, jól érzi magát a bőrében, és ezt ki is mutatja, hajlamos a világ megbélyegezni, és ringyónak titulálni.”

A lázadás után, már senkinek nem jutott eszébe Britney-vel karöltve emlegetni az énekesnőt, és a 2006-ban megjelent dupla Cd-s Back to Basics-ben végre megérett arra, hogy beléphessen a dívák közé. Christina küldetésének érzi, hogy éreztesse rajongóival, ne törődjenek a világ negatív visszajelzéseivel, hanem kövessék ösztöneiket. Viselkedjenek nőként, és ne szabjanak gátat a vágyaiknak.
  A megcsinált imidzs után, pillangóként született újjá, amikor végre önmagát adhatta, vállalva a pletykákat és a megjegyzéseket, ám döntése végül Őt igazolta. Egyedülálló hangja és kisugárzása végül a legnagyobbak közé emelte.

                        
                                                                                 A díva


2012.04.28
Írta: Farkas Clarissa
Mondd el a véleményed

Gyurcsík Tibi szélesvásznon csajozik!

Érdekesség a Hold energiájáról