Átokból áldás és teljes életmódváltás

Átokból áldás és teljes életmódváltás – a KELLYS Hungary története.
Hirdetés

Átokból áldás és teljes életmódváltás – a KELLYS Hungary története.

Kutasi Kelly az egészség nagyköveteként minden áldott nap azon dolgozik, hogy az általa alapított márka (KELLYS Hungary) segítségével egészségtudatos alternatívát kínáljon azoknak, akik egy allergia, intolerancia, vagy elkötelezettség miatt lépnek az egészségtudatosság útjára. És teszi mindezt az egészség számos területén, legyen az étkezés, kozmetikum, háztartás vagy testmozgás.

Kutasi Kelly története, avagy a KELLYS egy igazi sikertörténet. Az átok áldássá lett, hiszen az egykori versenysportolónál a gyermekkorától folytatott, életvitelszerű sport dacára súlyos tápanyag-allergia alakult ki, melynek „köszönhetően” elkezdte kutatását az egészségtudatos élelmiszerek piacán. Öt évvel ezelőtt még nagy kihívást jelentett számára a több nagy élelmiszercsoport teljes kizárása az étrendjéből, hiszen akkor még közel sem volt ilyen széles a “mentes” élelmiszerek palettája.

Hirdetés

Kelly külföldről kezdett alternatív élelmiszereket, táplálékhelyettesítőket rendelni, majd felismerve ezek éltető, egészséges és itthon hiánypótló mivoltát, férjével 2015-ben megalapították a KELLYS Hungaryt. Olyan organikus eredetű, vegán és vegyszermentes élelmiszereket, kozmetikumokat forgalmaznak, amelyek kizárólag tiszta, a szervezet számára valóban hasznosítható, allergénmentes alapanyagokból készülnek.

“Mi nem ítélkezünk, és nem állítjuk azt, hogy csak az a jó, ami a miénk – csupán alternatívát nyújtunk az egészségtudatos táplálkozás jegyében. Tisztább, természetesebb alapanyagokra cseréljük a megszokott hozzávalókat, és ezáltal nagyon sok embernek tudunk segíteni a hosszú távú életmódváltásban.”

A KELLYS kínálatában kiemelkedő a vitaminnal dúsított italok és a superfoodok választéka, valamint úttörőnek számítanak itthon az egészséges, organikus eredetű édességek piacán is. Hangsúlyozottan nem egyfajta állandó diétázás meghonosítása a céljuk, hanem az egészségtudatosság kialakítása, amely elsősorban a magas tápanyagtartalmú termékek fogyasztását jelenti. Országszerte több mint 4000 helyen kaphatók a kizárólag általuk forgalmazott ételek, italok és bio kozmetikumok, amelyek a kellysshop.hu és naurel.hu oldalról is megrendelhetőek.

Mondd el a véleményed

Nincs karácsony Gájer Bálint nélkül! 2018 december 21. 19:30 óra

A Dal 2019 első válogató – ők lépnek színpadra

A Dal 2019 első válogató – ők lépnek színpadra