Az ételérzékeny kis betegek is kaptak gyereknapi finomságot a Bethesda Gyermekkórházban

Hirdetés

A Bethesda Gyermekkórházban azokat a gyerekeket lepték meg süteményekkel, akiknek a tej, glutén-, cukormentes az étrendjük, ugyanis a tojásfehérjéből tejtermék-alternatívákat készítő magyar gyártó Mentes ToTu Rudi tortaszeletekkel lepte meg a kis betegeket.

– A kollegáimmal mindannyian megfordultunk gyerekként vagy szülőként a Bethesda Gyermekkórház falai között, és csak hálás szívvel tudunk visszagondolni az ott tapasztalt kedvességre, szakmai tudásra, segítőkészségre. Ahol az ember segítséget kap, maga is segíteni próbál a lehetőségei szerint, bármilyen apróság is legyen az egy ilyen meghatározó egészségügyi intézmény életében.

Hirdetés

Hirdetés

Karácsonykor tej-, glutén-, cukormentes bejglit hoztunk Rékasi Károllyal és Pikali Gerdával a kórházban ünneplőknek, ezúttal gyereknap alkalmából ajándékoztuk meg Mentes ToTu Rudi tortaszeletekkel a kicsiket és nagyokat, és már alig várjuk a július 1-ei Semmelweis-napot, hogy ürügyünk legyen az újabb látogatásra ezen a csodálatos, megindító helyen – mondta Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

 

Mondd el a véleményed

Sztárok kíséretében nyitották meg a BernArt stúdiót

Tej-, cukor-, glutén- és sütésmentes, proteindús torta eperszezonra