Az Irigy Hónaljmirigy divattervezői babérokra tört

Hirdetés

 

Visszavágtak a paródiáért az Irigy Hónaljmirigynek. Az Eurovízió hazai kedvenceit fricskázó műsorban természetesen a Compact Disco is megkapta a magáét, ezt pedig Walkó Csabáék nem hagyták szó nélkül – revansot követeltek. A két csapat három versenyszámban feszült egymásnak. A jó hangulatú csata végére elkészült két raklap fotel, előkerült a finnek kedvenc vodkája, Kabai Laci pedig szert tett egy új haspólóra.

 

Hirdetés

Két csapat, három versenyszám és fergeteges hangulat jellemezte a Compact Disco és az Irigy Hónaljmirigy nagy csatáját. A Balaton-parti barátságos küzdelem első versenyszámában a zenészek raklap foteleket állítottak össze, majd divatgurukat megszégyenítő kreativitással gyártottak „trendi” pólókat. Volt, aki az extrém szaggatottra, más a haspólóra esküdött.

 

 „Elborult az agyunk. Egy olyan különleges darabot készítettünk, ami kiváló viselet lehet akár egy zúzós rock bulin is – kezdte az élménybeszámolót Sipos Peti. – A póló vállára szegekkel erősítettünk egy pár kesztyűt, az elejére pedig kupakokat ragasztottunk, amolyan mirigyes stílusban. A Compact Discos fiúkkal egyébként nagyon csípjük egymást, jól veszik a poénjainkat, hiszen tudják, hogy csak azt lehet parodizálni, akit ismer és szeret a közönség” – mesélte Peti.

 

Hirdetés

Az elkészült különleges pólót az IHM-es Kabai Laci azonnal magára is kapta és egy rögtönzött divatbemutatóval bizonyította, a modellszakmában is megállná a helyét. Ezt követően a két csapat sorversenyben mérkőzött meg. A feladat során a zenekarok tagjainak időre kellett a Finlandia öt ízének gyümölcseit áthordaniuk egyik helyről a másikra. 

 

 „Számítottunk rá, hogy a mirigyesek nem lesznek könnyű ellenfelek, már a forduló elején megpróbáltak előnyhöz jutni és átdobáltak néhány gyümölcsöt a mi térfelünkre. Ám ezzel sem nyerhettek, sikerült egyszerre végeznünk, ráadásul a kis akciójuknak köszönhetően, a végső győzelmet is mi zsebeltük be. Nagy élmény volt az Irigy Hónaljmiriggyel versenyezni, köszönhetően a srácok sajátos humorának” – tette hozzá Walkó Csaba.

 

Ahogy a Finlandia csapata, úgy természetesen a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

Mondd el a véleményed

Így neveld a sárkányodat 2. első előzetes

Kínál Tímea nyerte a Miss Deaf Europe 2013-at