Az Olsen ikrek közel 12 millió Ft értékű táskát dobtak piacra!

Hirdetés

Az ikrek gyerekszínészként sok filmben kaptak főszerepet. Ám a hoollywoodi világsiker kapujáig nem sikerült eljutni. Mary-Kate és Ashley belevetették magukat a divatvilágba. 2006-ban közös luxus céget alapítottak, The Row névvel.


Korábban is sokkolták a divatvilág képviselőit, amikor 4 millió forintot érő szőrmehátizsákkal rukkoltak elő. Idén viszont magasra tették a mércét. Ugyanis 11, 8 milliót ér az a limitált fekete lakkbőr hátizsák, amelyből mindössze 12 darabot készítettek világszerte. A luxus cikk olyan márkákkal veszi fel a versenyt, mint például a Birkin, amely a világ legdrágább és legkeresetteb táskája. Egyébként ez az ikonikus Birkin táska számos sorozatban tűnt fel (Szívek szállodája, Szex és New York, Gossip Girl).

Hirdetés

Olsenék táskáját a neves brit művész, Damien Hirst tervezte. A lányok nagy rajongói a designernek. A közös munka eredménye ez a nílusi krokodilbőrből varrt táska, melyet színes pirulákra hasonlító díszek teszik még egyedibbé. Noha ez az “Olsen táska” egy kisebb lakás árával vetekszik, de a bevétel egy részét az UNICEF-nek ajánlják fel.

Hirdetés

Csákó Zsuzsanna 2012.12.16.
Mondd el a véleményed

Radics Gigi így karácsonyozik! (+videó)

Oláh Gergő nyerte az X-faktor harmadik szériáját!