Az X-Faktorosok dala lett Arnold Schwarzenegger hívogatója

20150222_192104
Tóth Marci és Bozsek Márk

 

Arnold Schwarzenegger vasárnap a Papp László Sportarénában a Siker-napon lépett fel, mint az esemény kiemelt előadója. A két egykori X-Faktoros, Tóth Marci és Bozsek Márk pár hete tette közzé közösségi oldalán, hogy írtak egy dalt a Terminátornak. A dalban a két énekes ezúttal, mint szerző tevékenykedett.

Kedves barátunk Révi Sándor Sunny kért fel minket a közreműködésre, melyet szívesen vállaltunk. A dalt ő maga énekli, mi pedig a szerzői munkán kívül vokálozunk a dalban.” – jegyzi meg Tóth Marci. Az eredeti elképzelés az volt, hogy az énekes és sztár együtt adják elő a dalt, de erre biztonsági okokból nem adódott lehetőség. A dal viszont így is Arnold színpadra csalogatója volt. „Nagyon sok kiváló előadója volt a Siker-napnak, ezért nagy megtiszteltetetés, hogy a dalunk szólalhatott meg közvetlen Arnold előtt. Igyekszünk követni azokat a főbb pilléreket, melyeket Arnold említett előadásában, így a siker után új célt tűztünk ki. Szeretnénk elérni, hogy dalunk legyen a volt kormányzó elnökválasztási kampánydala jövőre.” – jegyzi meg Marci.DSC_0404-007

Széles L. Gábor
2015.02.25

Mondd el a véleményed

Ez a webhely a böngészés tökéletesítése érdekében cookie-kat használ. Részletek

Egy EU-s tövény alapján kötelező tájékoztatni a weboldalunkra látogatókat, hogy a weboldal cookikat használ. Ha ezzel nem értessz egyet, akkor a böngésződ megfelelő beállításait használva tiltsd le a cookik tárolását!

Zár