B, mint befőzés

Hirdetés
A minap akadtam egy nagyon jó kiadványra, amely a befőzés és tartósítás alapjait mutatja be. Kezdőknek, de haladóknak is hasznos, mert új recepteket ismerhetünk meg belőle. Aki megteheti készítsen saját lekvárt, befőttet és savanyút. Olcsóbb, de legfőbb előnye a saját készítésűnek, hogy ismerjük az alapanyagokat, ellentétben a boltival.
Ha nem akarsz lecsúszni az eperszezonról, akkor most lehet megvenni a lekvárnak való epret olcsóbban, de a cseresznyeszezon is a nyakunkon van. Finom befőttet és lekvárt készíthetsz belőle.
A kiadványt a Csalán Környezet- és Természetvédelmi Egyesült bocsátotta ki, ingyenesen letölthető innen.
Ha egyedi A teljes cikkért KLIKK!

Forrás – bővebb: Vintage Világ

Mondd el a véleményed

Új dal – érdemes meghallgatni – Szíj Melinda: Talán egyszer

L’Oréal Paris Hajfestési Workshop-Személyes beszámoló eseményről