Backstreet Boys-ra táncolt Bozsek Márk!

Hirdetés


Mit kezdene a lottó főnyereményével Bozsek Márk? Tudtátok, hogy egy portugál lánytól kapta élete első csókját? A sármos színész szerint nincs nagyobb ajándék annál, minthogy szeretetet adhatunk! Divatikon Kvíz a Barátok közt sztárjával!

Hirdetés

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?
Michael Bublé – Holywood

Hirdetés

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?
Persze, hogy nyitottam! (mosolyog)

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?
A hétköznapokban sajnos sokszor elfelejtjük tudatni szeretteinkkel, hogy mennyire fontosak is a számunkra. Még ha “noszogatva” is, de legalább ilyenkor vesszük a fáradságot, hogy kimutassuk: szerencsések vagyunk, hogy mellettük lehetünk.

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?
Klisésen hangzik, amit mondok, de vállalom. A családom, illetve szeretteim támogatása után igyekeznék ösztönösen, tiszta szívből elosztani legalább a nyeremény felét. A másik feléből utaznék, világot látnék, illetve tanulnék. Valószínűleg egy két új hangszer is a kezembe kerülne.

5. Hányas voltál a suliban…
Énekből azt hiszem 4-es, testnevelésből pedig folyton ingadoztam a 3-as és a 4-es között. Nagyon nem szerettem futni, de ez az érzés egy évvel ezelőtt szerencsére 180 fokos fordulatot vett.

6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?
Azt gondolom, hogy alapvetően könnyen ismerkedem, barátkozó típus vagyok, de az a hangulatomtól függően nyilván változhat bizonyos helyzetekben. Mondjuk úgy, hogy igyekszem az lenni. Mennyire engedem közel a rajongókat? Amennyire azt fizikailag és lelkileg tudom kezelni. Nyilván van egy határ, ahonnan már ez a dolog megterhelővé válhat. Véleményem szerint sosem szabad elfelejteni, hogy alapvetően az ő támogatásuknak és szeretetüknek köszönhetjük, hogy a képernyőn lehetünk és, hogy szórakoztathatunk. Én személy szerint hálás vagyok nekik. Számos “rajongóval” ápolok kifejezetten jó viszonyt.

7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?
A tinédzserkor, külföld és a Backstreet Boys. (nevet) Ez mondjuk így, elég viccesen hangzik! Emlékszem, hogy 7-8 évesen, mikor még kint éltünk Portugáliában, a suliban a zenéjükre roptuk a srácokkal, ha éppen valami sulis rendezvény volt. Egy gyönyörű szép portugál lányba zúgtam bele halálosan. Tőle kaptam életem első csókját, és hát ugye mondanom sem kell, hogy az volt maga a mennyország.

8. Írtál már szerelmes levelet?
Természetesen írtam.

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?
A Pán Péter című darab angol változatában játszottam kalózt, még Portugáliában. Talán az volt az első, de elképzelhető, hogy a Backstreet Boys-os táncok megelőzték! (nevet)

10. Milyen előnyeit, vagy hátrányait tapasztalod az ismertségnek?
Igazából szerintem hozzáállás kérdése az egész. Nem tudsz nyugodtan végigsétálni az utcán, mert megállítanak. Ez a mondat első halásra egyértelműen negatív töltetű, igaz? Na de, ha nem tudsz nyugodtan végigsétálni az utcán, mert folyton megállítanak olyan emberek, akik imádnak, szeretnek, rajonganak érted és annyi erőt tudsz belőlük meríteni, hogy legszívesebben nem csak az utcát, de a földet is körbe tudnád gyalogolni, akkor már mindjárt más a helyzet. Persze helyzettől, embertől, hangulattól és még számtalan dologtól függ, hogy egy-egy találkozás után milyen érzés marad benned. Azt gondolom, hogy már a jelenséghez való viszonyulásnál sok minden eldől. Néha rémisztő tud lenni a dolog, még akkor is, ha erről a “kis” országról beszélünk. De, annál, ha ennyien szeretnek, talán csak egy dolog lehet jobb: ha te is tudsz szeretet adni.

11. Mikor sírtál legutóbb?
Viszonylag könnyen elérzékenyülök, és ha jól emlékszem tegnap előtt ejtettem is néhány könnycseppet.

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Számtalan lecke árán, de megtanultam, hogy a büszkeség nagyon sokszor az ellenségünk. Ma már sokkal hamarabb belátom, ha hibáztam és nem szégyellek bocsánatot kérni.

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
Önfejűség, makacsság. Ezeket igyekeztem ledobálni magamról az utóbbi években.

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?
Kettőt is megemlítenék, ha lehet. Vidéken voltunk kedves kollégáimmal és miután beszélgettünk kicsit a rajongókkal, aláírásokat osztogattunk. Rengetegen eljöttek és én teljesen belemerültem az osztogatásba, mikor is észrevettem, hogy tömeg hirtelen kettéoszlik, és egy nagyon kicsi lány állt előttem, egy apró elefánttal a kezében. Letérdeltem hozzá és megkérdeztem tőle, hogy nekem hozta-e mire ő mosolyogva azt mondta, igen. Az érzés leírhatatlan volt. A másik ilyen élményem nemrégiben volt, mikor egy 15 éves lány levelét olvastam, aki sajnos limfómában szenved. A levélben röviden az állt, hogy hálás nekem, amiért nézhet a képernyőn, amiért hallgathatja a zenémet és, hogy neki már ez is segítség, mert bármilyen rosszul is van, olyankor nem fél. Mondanom sem kell, hogy a levél sokkolt, hisz még életemben nem voltam ilyen helyzetben. Azt írta hálás nekem, pedig én lehetek hálás neki! Természetesen, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Azt hiszem annál szebb ajándékot, minthogy másokon segíthetünk, nem igen kaphatunk.

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?
A legutóbbi tárgy, amit lefotóztam egy kép volt, amit néhány nappal ezelőtt festettem. Ez volt életem első festménye és hát azt hiszem, bőven van mit gyakorolnom. (mosolyog) Régóta szerettem volna már a sorozat és a zene mellett más kreatív tevékenységet is folytatni és valószínűleg többször fogok erre is időt szakítani.

Írta: Hatos Nikolett. 2012.10.30.

Mondd el a véleményed

Brutálisan bántalmazták a Rippel fiúk édesanyját!

Nyári lányok: Az ember folyamatosan álmodozik és eltervez dolgokat.