Backstreet Boys tagjának írt szerelmes levelet Kvaka Andi!

Hirdetés


Imádja Emeli Sandet, a rajongói visszajelzéseket tartja a legnagyobb ajándéknak, és nem bírja ki, hogy ne kutassa ki a neki szánt meglepetéseket! Tudtátok, hogy nyolc évesen szerelmes levelet írt Nick Carternek? Divatikon Kvíz a gyönyörű, közvetlen, és mindig mosolygós Kvaka Andival.

Hirdetés

Melyik dalt hallgattad meg legutóbb?

Emeli Sande új dalát. Nagyon-nagyon szeretem a zenéjét, és azt is, amit közvetít a dalaival. Úgyhogy őt hallgattam meg legutóbb.

Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak? Eljátszottad, hogy örülsz neki?

Eljátszottam! Nálunk minden karácsonykor anyukám nagyon készült a nappaliban. Az ajándékok persze mindig el voltak dugdosva! Egy hosszú folyosón volt a karácsonyfa, és anyukámék mindig csöngetettek, amikor megjött a jézuska! Mi a tesóimmal folyamatosan kutattunk. Nagyon ritka volt az, hogy tényleg meglepődtem, mert valahogy mindig megtaláltuk őket. (nevet) Természetesen mindig nagyon örültem, és ez el is szoktam mondani nekik. A mai napig nem bírom ki! Párom szokott meglepetéseket szervezni nekem, és nem bírok magammal! Mindig mondom neki, hogy hozza el, mutassa meg, mondja el, hogy mi az, mert „idegesít”! (nevet)

Valentin-nap, Karácsony. Melyik a kedvenc ünneped, hogyan készülsz rájuk?              

Nagyon-nagyon szeretem a Karácsonyt. A huszonnegyedikét eddig mindig a családommal töltöttem, és szerintem ez már nem is fog változni. Négyen vagyunk testvérek, és Szenteste mindenki otthon van. Az egyik nővérem kint él Franciaországban, ha nem tud hazajönni, akkor telefonos karácsonyozást tartunk vele. Nagyon szeretem, amikor együtt leülünk, eszünk, ajándékot bontunk. Mindig kigondolok valamit, és igyekszem a lehető legkevesebb pénzből kivitelezni, ugyanis én sosem szeretnék eltárgyiasodni! Veszek gyöngyöket, képeket készítek, és inkább magam készítem az ajándékokat. Persze lehet venni olyan meglepetést is, ami személyes, de szerintem az a legjobb, amikor te magad csinálod Neki. Tudod azt, hogy tőled van, és neki szól, ez a legjobb az egészben! Sosem hagyom az utolsó pillanatra, már most is megvannak a terveim, úgyhogy lassan el is kezdem csinálni őket! Hosszú folyamat lesz, hihetetlen, hogy miket gondoltam ki! (nevet) A Valentin-nap  szerintem csak egy formai dolog, mert, ha van egy párod, és tényleg szeretitek egymást, akkor mindennap Valentin-nap. Mi állandóan meglepjük egymást a párommal, most éppen egy könyvet kaptam tőle, ami teljesen én vagyok. Szeretem a spirituális dolgokat, és vett nekem egy könyvet, ami az erőről szól. Arról, hogy hogyan csináljuk meg magunknak a saját pozitív energiánkat! Csak úgy kaptam, nem volt se születésnapom, sem pedig Valentin-nap. Egyszerűen csak rám gondolt, mikor meglátta.

Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét! Mit kezdenél vele?       

Melyiket nyerem meg? (nevet) Azt hiszem anyukámnak, és a páromnak szólnék először. Utána kifizetném a hiteleiket, majd a tesóimnak, és alapítványoknak adnék. Lehet, nekem nem is maradna sok! Én mindig szeretnék segíteni a beteg gyerekeknek, hajléktalanoknak!

Hányas voltál az iskolában…    

Tesiből: Ötös, de biztos voltam négyes is. Középiskolában ellustultam nagyon, ami meg is látszott. De azért, amit kellett, mindig megcsináltam!  

Énekből: Ötös! Persze még most is van mit fejlesztenem, de mindig kiénekeltem, amit ki kellett. Az elméleti anyagokat pedig megtanultam, szerettem!

Könnyen ismerkedsz? Van olyan rajongód, akivel szinte baráti a kapcsolatod?             

Közel engedem őket magamhoz, mert tőlük kapom a legtöbb támogatást. Ők valamilyen szinten azért mégis mást látnak bennem. Tudom, mert én is voltam rajongó. Ha például itt állna Beyonce, valószínűleg meg sem tudnék szólalni! Nem tudnám, hogy mit kellene mondanom, mit kellene csinálnom. Nekem ő egy nagyon-nagy ikon! Nem tehetem meg, hogy nem viszonzom az ő szeretetüket akár egy dalban, egy válaszban a leveleikre. Alapvetően is könnyen ismerkedem, nagyon közvetlen ember vagyok. Néha lehet, hogy nem kellene, de ilyen vagyok. Sosem volt még olyan, hogy valaki odajött volna hozzám, és ne feleltem volna neki. Imádok beszélgetni emberekkel, és szeretek dolgokat megtudni róluk. Feltöltő az, amikor egy nagyon jót beszélgetsz valakivel. Akármiről! Akár egy asztalról is lehet jókat beszélgetni, ha két embert éppen ez érdekli.

Mi jut eszedbe az első szerelemről?    

Az óvoda! (nevet)

Írtál már szerelmes levelet?                    

Írtam, hogyne írtam volna! Sosem adtam fel, hiszen a Backstreet boys egyik tagjának, Nick Carternek írtam! (nevet) Valahol meg is van még! Biztos ötszáz milliót kapott naponta!  (nevet) Szerintem kiírtam magamból mindent, hogy miért lehet szeretni egy embert. Nyolc-kilenc éves voltam.

Első nyilvános szereplésed?    

Ötödik osztályos voltam, mikor feljöttem Pestre Kartalról. Elénekeltem az énektanáromnak, hogy „Thank you for the music” (elkezd énekelni). Tőle kaptam meg azt, hogy szeretek énekelni, hálás vagyok neki!

Mik az ismertség előnyei, hátrányai?  

Nyilván vannak szakmai előnyei, hiszen több kiskapu nyílik meg előtted. Lehet, bennem van a baj, de engem nem zavar, ha megnéznek az utcán, és megállítanak, ha éppen sietek. Akkor egy kicsit kések, ha már így alakult. Szóval nem tapasztaltam hátrányait, mert én így állok hozzá.

Mikor sírtál legutóbb?

Kiesésem utáni hétfőn éjszaka.

Ha vitába keveredsz valakivel, akkor te kezdeményezed a békülést? 

Attól függ! Anyával például szoktam vitázni, de olyan nincs, hogy a veszekedés végén nem szólunk egymáshoz! A végén már mindig bolondozunk, hogy „mi van, most nem szólsz hozzám?” (nevet) Néha kell egy kis vita, mert van, hogy csak így találjátok meg az aranyközép utat. Nem vagyok egy veszekedős típus, szóval, ha már én vitatkozom, akkor ott nagy baj van!

Mi a legrosszabb tulajdonságod, amivel találkozhatnak a szeretteid?

Önfejű, és akaratos is vagyok! Ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretném, akkor azért ők sokszor megisszák a levét. (grimaszol)

Hirdetés

Mi a legkedvesebb rajongói ajándékod? Minek örülsz mindig?             

Nagyon szeretek enni, az édességeket pedig imádom. Mostanában kaptam egy levelet egy nénitől, ami hihetetlenül kedves volt nekem. A borítékon az volt, hogy Kartal, hiszen nem tudta a címemet, ám eljutott hozzám! A néni, aki talán nem is kedveli a rock zenét, megírta, hogy nagyon szeret engem, és hogy a világért se hagyjam abba. – (Szemei könnyektől csillognak). Illetve kaptam még egy üzenetet a közösségi oldalon egy hölgytől, akinek nemrég halt meg az édesapja. Azt írta, hogy amíg engem nézett: el tudta feledni egy pillanatra a rossz dolgokat. Ezek a legnagyobb ajándékok, a visszajelzések! Nincs más lehetőségem, énekelnem kell! (mosolyog)

Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?            

Antal Timivel csináltunk egy közös képet legutóbb!

Írta: Hatos Niki. 2012.11.03.

Mondd el a véleményed

A Világ legszebb zenekarát vezényeli Vastag Csaba!

Több tehetségkutató is megkereste Száraz Tomit a toborzások alkalmával!