Banánkenyér – recept

Hirdetés
Tegnap gluténmentes pizzatészta keresgélés közben akadtam Karácsonyi szalvétát találtam csak itthon 🙂

Hozzávalók:
  • 10 dkg rizsliszt
  • 3 db túlérett banán
  • 2 db tojás
  • 1 dl olaj
  • 1 kupak citromlé
  • 4 evőkanál méz
  • 50 gramm cukor vagy édesítő (én utóbbit használtam)
  • Fél csomag sütőpor
  • Fahéj
  • 1 csipet só
A banánokat összetöröd villával, majd meglocsolod a citromlével és kicsit állni hagyod. A tojásokat felvered, majd hozzáadod a cukrot, mézet, fahéjat, sót, olajat. Az egészet összedolgozod, majd apránként hozzáadod a lisztet és a sütőport is. A legvégén beleöntöd a banános masszát és kicsit még kevered.
Én sütőpapírral bélelt gyümölcskenyér formába öntöttem. Előmelegített sütőben 180 fokon készre sütjük, de fogpiszkálóval érdemes ellenőrizni, hogy mikor A teljes cikkért KLIKK!

Forrás: Petra világa

Category: konyha, otthon, recept

Hirdetés
Mondd el a véleményed

Közös kassza: kell vagy nem?

Gyorsan valami finomat? Tejfölpite!