Bárki licitálhat a sztárok ruháira!

Hirdetés

Az újrafelhasználás modern és trendi. Éppen ezért már második alkalommal buzdít mindenkit a Glamour magazin Gardróbfrissítésre. Muri Enikő, Kozma Orsi, Weisz Fanni és Odett is csatlakozott a kezdeményezéshez, így bárki hozzájuthat a csinos hírességek egy-egy ruhadarabjához.


A tavalyi évben több, mint egy millió forint gyűlt össze a fiatal magyar dizájnerek támogatására a Glamour Gardróbfrissítésen. Tavaly több száz ruha cserélt gazdát, így a szervezők most is mindenkit arra buzdítanak, adják le megunt ruhadarabjaikat.


A kezdeményezéshez idén is több híresség csatlakozott. Így bárki hozzájuthat a december 1-i árverésen Kozma Orsi, Weisz Fanni, Odett vagy épp Muri Enikő egy-egy kedvenc ruhájához.

Hirdetés

Hirdetés

„Egy bézs színű ballonkabátot ajánlottam fel. Ez a kabát egy régi nagy álmom volt 2 éve, de azóta sok minden változott. Én is, és már más kabát típust kedvelek. Jó emlékek kötnek ehhez a kabáthoz… sok eső, őszi séták, és rengeteg dal.” – árulta el Muri Enikő, aki lelkesen csatlakozott a Gardróbfrissítéshez.


– „Szerintem mindenki szereti a barátnője szekrényét átnézi, mert mindig bukkanunk olyan kincsekre ami az illetőnek már nem a szíve csücske, mi viszont beleszeretünk. Na, valahogy így vagyok én is a second hand boltokkal. Remek dolog a Glamour részéről ez a program, mert ami másnak kuka, nekem lehet, hogy kincs.” – tette hozzá az énekesnő, aki azt is bevallotta Beyonce Single Ladies című klipjében viselt fekete dresszére ő is szívesen licitálna.

Muri Enikő mellett Odett is rendszeresen válogat second hand üzletekben.


„Nagyon szeretek vásárolni, számomra terápiás jelleggel bír egy-egy turizás, teljesen ki tudok kapcsolni közben. Olyan, mint házimunkák közül a mosogatás. Jellemző, hogy akár órákig nézelődöm, de ha például csizma-projekt van, akkor persze célirányosan indulok útnak. Rengeteg ruhám van, egy kétszer három méteres szekrény tele van.” – vallotta be Odett, akit a klubok színpadai mellett a VIVA Stáb a Tanyán című műsorában is láthat a közönség.


A karácsonyi előkészületeket kiürített szekrénnyel kezdeni, helyet teremtve a jobbnál jobb új beszerzéseknek, emellett jó áron remek új darabokhoz hozzájutni, s mindeközben még a nemes célt is támogatni: ez maga a tökéletes divatérzés. Hiszen nem minden szemét, amire nincs szükséged!
 
Ruhák leadási határideje: november 25.
Vásárlás és a sztárok ruháinak árverése: december 1. – Aréna Plaza

Forrás: RedLemon
Mondd el a véleményed

Nálunk járt a görög istennő! Avagy Weisz Fanni!

Kató Zoltánnal állhat egy színpadon Szabó Mariann!