Barolo és fáradt rózsaszínű lesz a tél

Hirdetés

 

A Marianna Boutique-ban mutatták be a hideg hónapok trendjeit

 

Hirdetés

Kötött kabát zakó helyett, kordbársony, favágó ing és az A-vonalú szoknya lesznek 2013 telének slágerdarabjai. Igazi újdonság, hogy idén a fáradt rózsa, a petróleum és a kivi keveréke, valamint az észak-olaszországi borról elnevezett barolo színeké a főszerep a szürke, fekete és barna helyett.

 

Télen is hódítanak a nyár színei, a hideg hónapok semmiképp sem lesznek szürkék vagy unalmasak, legalábbis a divat világában biztosan nem. A fáradt rózsa, a petróleum és kivi keveréke, az eper-málna, a piros és lila izgalmas kombinációja és a se nem barna, se nem bordó, úgynevezett barolo szín vette át az idei trendekben a szürke, fekete és a barna szerepét, ahogy azt a Marianna Boutique exkluzív divatbemutatóján is láthattuk.

 

„Feketében is tudunk a trendeknek megfelelően öltözködni, például ha pirossal párosítjuk. Ez egy olyan klasszikus kombináció, amely a hétköznapitól az ünnepi megjelenésig mindenhol megállja a helyét. Bátran használjuk a tél új, izgalmas színeit is a megszokott sötét árnyalatok helyett. Ezek még hangulatunkra is pozitívan hatnak”– adott tippeket a több mint négy évtizede a szakmában dolgozó Schaller Marianna a szalon bemutatóján. A divatszakértőtől azt is megtudtuk, hogy a királykék nem csak a tél, hanem 2014 nyarának is a slágerszíne lesz.

 

A tervezők a férfiakra is gondoltak. Náluk is újra divat színes kordbársony nadrágot hordani, amelyhez színben passzoló, favágó stílusú inget viselhetnek az újszabású, csak csuklócsontig érő szintén színes zakókkal párosítva.

 

Hirdetés

Ha kiegészítőt választunk, az legyen hangsúlyos és fényes, az arany és az ezüst például még mindig divat. A Marianna Boutique exkluzív divatbemutatóján azt is láthattuk, hogy a stílus nem kor vagy méret függvénye, csupán csak jól kell választanunk.

 

Mondd el a véleményed
Arcangeli

Caramel koncertjének kulisszatitkai

BONUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2013