Barrico Hotelben Demjénben szervez hátrányos helyzetű gyermekeknek kulturális kirándulást Baricz Dezső

Hirdetés

A Baptista Szeretetszolgálat 2022-ben is folytatja már hetedik éve a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban” című programsorozatot, ezúttal azonban Demjénben rendezik meg az eseményt.  

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban” címmel programsorozat részeként augusztus 15-17-ig megszervezi ezúttal a „Kulturális Kirándulás Demjénben” című eseményt.

Hirdetés

Hirdetés

– Minden évben az a célom, hogy minél különlegesebb programot állítsak össze a gyermekeknek, és olyan élményt nyújtsak, amit eddig még nem tapasztaltak. Finomabbnál finomabb reggelit, vacsorát ehetnek a demjéni szállodában. Próbálok mindig hátrányos helyzetű gyermekeket meghívni erre a csodás lehetőségre, akik tudják értékelni is a programot. A húsz-huszonöt gyermek szülői kísérőkkel három nap, két éjszakára a Barrico Thermal Hotelben kapnak szállást félpanziós ellátással, Farkas Tamás, szállodaigazgató jóvoltából és támogatásával. Ezalatt az idő alatt szeretnénk egy kicsit elfeledtetni velük a mindennapok gondját-baját, és vidámságot varázsolni az életükbe – részletezte Baricz Dezső.

Ez a cikk Barrico Hotelben Demjénben szervez hátrányos helyzetű gyermekeknek kulturális kirándulást Baricz Dezső először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Mondd el a véleményed

Nagy magyar írók művei KVÍZ – Ki is a könyv szerzője? 2. rész

Kocka alakú téliszalámis tojásfehérje?