Bedő Imre munkáját elismerték – övé a Magyar Családokért Díj

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a Férfiak Klubja alapítójának, Bedő Imrének ítélte oda idén a Magyar Családokért Díjat és az ezzel járó plakettet és díszoklevelet a Parlament Felsőházi termében. Immár nemcsak példaképeket állít, hanem ő maga is példaképpé vált!

Szalay-Bobrovniczky Vince, civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a méltatás után Dr. Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke adta át az elismerést a Férfiak Klubja alapítójának.

A díj megerősíti a hitet abban, hogy Bedő Imre és a Férfiak Klubja küldetése hiánypótló a férfi-nő szövetség megerősítése érdekében, a családok, a jövő generáció és a magyar társadalom számára.

– Köszönöm szépen, hogy utamra leltem. Köszönöm a sok támogatást és bizalmat. A családi értékek képviseletében a legtermészetesebb módon köszönöm a szüleimnek, feleségemnek és gyermekeimnek, hogy élhetem azt, amiről beszélek, írok! Továbbá köszönöm szépen a csapatomnak! Minden elismerés erőt ad. Köszönöm szépen a megtiszteltetést Szőnyi Kingának és a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének. Külön köszönöm mindazoknak, akik segítik, támogatják a munkánkat. Hozzánk hasonló, mellettünk élő Férfiak és Nők terjesztik tartalmainkat, könyveimet, szerveznek eseményeket, erősödő közösségeket. Befolyásos, tehetős, kiemelendő szellemi kapacitású Emberek állnak mellénk, mert megértették, hogy a Férfiak Klubja misszió nem egy divathullám, hanem a társadalomszervezés alapvető pillérének utolsó pillanatban történő megerősítésével foglalkozik.

A társadalmi siker biztosítása mellett az egyéni boldogulás útját is mutatjuk, láttatva, hogy ez megbonthatatlanul összefügg a jövő generációk családképességével, családi sikerével. Hosszú távú célt adva, ami miatt érdemes egyedül és közösen is tervezni, ami miatt van értelme összefogni ketten, tizenöten, tizenötmillióan. Ami miatt újra érezzük, hogy a jövő nem valami tőlünk független folyamat eredménye, ami felé csendes megadással sodródunk, hanem épphogy a mi gerincünk megerősítése, a mi példánk, döntéseink, cselekedeteink, a mi prioritásaink építik azt. Minden percben, minden nap. Otthon! – hangsúlyozta Bedő Imre.

Mondd el a véleményed

Egyre népszerűbb Páli Petra pyroperett előadása

Gyerekek és felnőttek kedvence a Kifli zenekar