Bemutatjuk a szombathelyi Memphis Belle együttest

mb2

A Memphis Belle zenekar 2014-ben alakult, de tagjai sokféle formációban álltak már együtt színpadon. Saját bevallásuk szerint azonban az igazi kiteljesedést ez a projekt adja meg számukra, minden korábbi csak az – ahogy ők mondják – „témával töltődés” időszaka volt. Élmények, életérzések, helyek és utazások olvadnak össze a Memphis Belle zenekar zenéjében és szövegeiben.

Keszei Tamás által megálmodott hangzást és mondanivalót, Aradszki Zsombor zenei és hangszerelési ötletei mentették meg a tábortűz melletti dudorászás során eltékozolt, jópofa dalötletek sorsától. Az egészet pedig Ujvári Timi énekhangja és személyisége tölti meg élettel. „Timi maga a zene: neki nem kell instrukciókat adni, vagy elmagyarázni, hogy mit szeretnénk kihozni egy adott dalból. Ő tudja és csinálja, megéli és átadja. Hiteles és magával ragadóan szerény.” – Memphis Belle zenekar.  A dalokhoz a hiányzó hangokat  Czetter Gábor (dob) és Weinelt Gábor (basszus) teszik hozzá.

Egyszerűen szerethető, dúdolható, táncolható ZENE!

Elkészült az első kip és hamarosan megjelenik az első kislemez is!

 

A klipforgatásra egy esős nyári napon a szombathelyi régi reptér és lőtér területén került sor. A videó hangulatát a dal szövege inspirálta, de nem a sztori bemutatása volt a cél, hanem a zenekar első imageklipjének elkészítése.

memphis belle

mb feliratos

 

További dalok és videók hamarosan!

Facebook oldal:

https://www.facebook.com/memphisbellemusicband

Széles L. Gábor
2015.09.22.

Mondd el a véleményed

Jóban Rosszban – 2689. epizód – 1. rész

Tények teljes adás 2015.09.22. kedd