Bemutatkoztak az X-Faktor 2012 döntősei

Hirdetés


Minden idei nézettségi rekordot megdöntött az X-Faktor, amely 12 legjobb produkciója vasárnap este került nyilvánosságra. Az RTL Klub tehetségkutatója hiába tart a harmadik évadnál, még az idén is tartogat meglepetéseket.

A Corvin Plázában megrendezett keddi sajtótájékoztatón léptek először együtt a nyilvánosság elé az X-Faktor 2012 élő show-iban résztvevő énekesek. Nagy Feró az idén a csapatokat kapta: a Like (Barnicskó Valéria, Gubik Petra, Molnár Szulita), a Spirit (Lőkös Kinga, Galambos Péter, Kelemen Örs) és a P.J.Z. (Csonka Tamás, Csikja Richárd) küzd meg azért, hogy az idén nagyobb elismerés jusson az együtteseknek.


Hirdetés

További képek a sajtótájékoztatóról itt!


Keresztes Ildikó a Mentorházban úgy döntött, a 28 év felettiek kategóriájában Lass Beával, Kovács László Stone-nal és Zámbó Krisztiánnal képzeli el ezt a szezont.

Geszti Péter Oláh Gergőt, Fehér Zoltánt és Szabó Dávidot viszi magával az élő show-ba, győzelmi reményekkel, míg Malek Miklós a lányok kategóriájában Antal Tímeának, Csobot Adélnak és Kvaka Andreának szavazott bizalmat. 
Az X-Faktor 2012 minden idei nézettségi rekordot megdöntött: az idei műsorok TOP10-es listáján mind a 18-49-es korosztályban, mind a teljes lakosság körében az első hét helyet foglalja el a tehetségkutató valamelyik epizódja (a szeptember 22-ei adás volt a legnézettebb: 18-49-es korosztályban 982448 néző, 54,9% SHR, a teljes lakosságban 2 313517 néző, 49,5%).

– Hiába tartunk a harmadik évadnál, semmit sem csökkent az érdeklődés az X-Faktor iránt, sőt! – mondta a sajtótájékoztatón Schiwert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője. – Az énekesek iránt hatalmas az érdeklődés, ez is mutatja, sikerült izgalmas karaktereket, tehetségeket találni.

A műsor gyártásáért felelős IKO több újdonságot is bevet majd a látványi megvalósításban.

– A Grundy Light Entertainmenttel koprodukcióban az IKO harmadik éve gyártja az X-Faktort, amely kiemelt projekt a számunkra. Ennek megfelelően nagy emberi és technikai forrást vetünk be a minél színvonalasabb adás érdekében. Az idén több technikai újítás is lesz az élő adásokban – árulta el Wisinger János, az IKO Műsorgyártó produkciós igazgatója.

Hirdetés


A tehetségek, ahogy az elmúlt két évben is, a Corvin Sétány luxuslakásaiba költöztek.

– Büszkék vagyunk, hogy évről évre az X-Faktor partnere lehetünk. Akárcsak az RTL Klub és csapata, mi is minden nap azon dolgozunk, hogy a Corvin Sétány is biztosítani tudja a megszokott magas színvonalat, a Corvin negyed dinamikus fejlődése ne álljon meg. Fejlesztőként mi  is évről évre bővülő újdonságokkal, szolgáltatásokkal – fitnessz terem, bevásárlóközpont, Dumaszínház, éttermek, kávézók, cukrászda, zöldséges – igyekszünk növelni az itt lakók kényelmét, a visszajelzések alapján sikerrel – nyilatkozta Görög Áron Konstantin, a Cordia marketing és értékesítési igazgatója.

Ami a sikereket illeti, az RTL Klub online felülete is hetente megdönti korábbi rekordjait. Október 7-én már annyi látogató volt az RTL online-on, mint az élő adások ideje alatt szokott lenni. Most vasárnap 300 ezer egyedi látogató volt az oldalon. Ahogy tavaly, az idén is Király L. Norbert, az első széria harmadik helyezettje követi nyomon a kulisszák mögötti eseményeket. Ő már a táboroktól kezdve készített videós riportokat. A világon elsők között jelentkezik a csatorna internetes csapata online kitelepüléssel: minden hétfőn az egyik fővárosi bevásárlóközpontból közvetítenek webkamerával, így ettől az évtől már nem csak a neten keresztül, hanem személyesen is lehet kérdezni a kiesett versenyzőktől. A közvetítésbe bárki bekapcsolódhat, aki a www.rtlklub.hu/sztarchat oldalra látogat.

Az X-Faktornak két kísérőműsora is van a Coolon. Az X minden hétköznap késő este látható (ismétlés epizódonként másnap délelőtt, illetve a heti öt adás újabb ismétlése egyben, szombaton kora délután). A műsor bemutatja a kulisszák mögötti világot, a nézői bepillantást nyerhetnek a versenyzők zsúfolt hétköznapjaiba és láthatják, hogyan élnek a döntősök a Corvin sétányon. Az After X pedig mindig az adás után kezdődik szintén a Coolon, mind a két műsor vezetője Istenes Bence.

Az első élő show szombaton 19.30-kor kezdődik az RTL Klubon.

 
Forrás: RTL Klub
Mondd el a véleményed

Az X-Faktor döntősei is Gangnam style őrületben! (videó)

Malek Miklós szerint Csobot Adél megéri a kockázatot! (+videó)