Betti a Desperadoból: Szuper jó dolog az első szerelem!

Hirdetés

 

A Desperado együttes mai formája 2000 óta működik. Sikeresen! Betti ma már nem csak zenei karrierjére, hanem bájos kislányára is összpontosít. Édesanyaként sok mindent más szemmel lát, mint korábban, például kifejezetten megszerette a különböző ünnepeket, amelyek összehozzák a családot! Divatikon Kvíz a debreceni lánnyal!

Hirdetés

1. Melyik volt az a dal, amelyet legutóbb meghallgattál?           
Rihannától a ’We found love’ című számot.

2. Nyitottál már ki korábban ajándékot, amit neked szántak?             
Nem, mert én sem örülnék annak, ha valaki ilyet tenne. Én pedig alapvetően mindig saját magamból indulok ki!

3. Mit gondolsz a Valentin-napról, s a hozzá hasonlatos ünnepekről?         
Még gimis voltam, amikor a Valentin nap divatba jött. Nem hiszem, hogy csak ezen a napon kell figyelni a másikra és kinyilvánítani a szeretetünket felé. Ettől függetlenül tök jó buli lehet az utánam következő generációnak! (mosolyog) Az ünnepeket most már kifejezetten szeretem, mert a kislányomon látom, hogy milyen izgatott ezektől a dolgoktól, és legalább a családot is összehozzák ezek az alkalmak!

4. Tegyük fel, hogy megnyered a lottó főnyereményét. Mi az első dolog, amit megteszel? Mihez kezdenél a nyereménnyel?       
Biztosan elutaznék a családommal valami gyönyörű tengerpartra. Jó nagyot lubickolnánk és játszanánk együtt, mivel nyaralni már jó pár éve nem volt alkalmam elmenni, mivel nekünk a nyár a szezon!  A nyereményből adakoznék és be is fektetnék persze! De sajnos csak ritkán lottózom, így ennek nagyon kicsi az esélye…

 5. Hányas voltál a suliban…     
Énekből:5
Testnevelésből: 5. Szerencsére ezt a két tantárgyat szerettem a legjobban, örülök, hogy nem a matekot kérdezted! (mosolyog) Egyébként általában négyes körül volt az átlagom, mert az éneklés mindig jobban érdekelt a tanulásnál…      

 6. Könnyen ismerkedsz? Mennyire engeded közel magadhoz a rajongókat? Van olyan barátod, aki esetleg ebből a körből „került ki”?     
Meglehetősen könnyen ismerkedem, de a rajongókkal óvatosabb lettem, mert volt pár nagyon rámenős emberke. Rájöttem, hogy meg kell tartani egy egészséges határt. Egyébként Siklóson van egy szuper kis csapat, akikkel mondhatom, hogy baráti lett a viszonyunk, pedig ők régen „csak” a rajongóink voltak.

Hirdetés

 7. Mi jut eszedbe az első szerelemről?          
Fiatalság, féltékenység és izgalom. Szuper jó dolog az első szerelem csak kár, hogy általában nagyon fájdalmasan ér véget!       

 8. Írtál már szerelmes levelet?
Nem emlékszem, hogy én írtam volna. Talán nem volt hozzá bátorságom, viszont én kaptam már jó párat!

9. Mikor volt az első nyilvános szereplésed?          
Nagyon korán, mivel én már az általános iskolában is ének-zene tagozatra jártam. Így az énekkarral – ha jól emlékszem – a harmadik osztálytól kezdve szerepeltünk. Aztán tizenhárom évesen megnyertem egy népdaléneklési versenyt, ahol egyedül kellett a színpadon állnom!

10. Milyen előnyeit tapasztalod az ismertségnek?
Néha soron kívül tudok elintézni dolgokat! (mosolyog) De számomra az ismeretlen emberek kedvessége az, ami igazán jól esik! 

10+. És mik a hátrányai?          
Mindig „normálisan” kell viselkednem, kinéznem mindenhol, különben sokkal jobban megszólnak, mint esetleg másokat.

11. Mikor sírtál legutóbb?         
Nem vagyok egy sírós típus, de a minap a kislányom olyan édesen táncolt és énekelt, hogy nem bírtam visszatartani! Ilyenkor arra gondolok, hogy már milyen nagy, gyönyörű és hogy a miénk! (mosolyog)

12. Ha vitába keveredsz valakivel, te teszed meg az első lépést a békülés felé?
Ez a helyzettől függ, mert ha azt érzem nekem volt igazam, akkor kivárom: amíg a másik rájön. Egyébként nem vagyok haragtartó, viszont soha nem felejtem el, ha engem valaki nagyon megbánt!

13. Mi az a rossz tulajdonságod, amivel a leggyakrabban találkozhatnak szeretteid?
A türelmetlenségem, mivel mindent azonnal és most akarok…

14. Mi volt a legkedvesebb ajándék, amit rajongótól kaptál?    
Nagyon sok ilyen volt már a tizenkét év alatt. Viccesen a barátaim azt szokták mondani, hogy simán tudnék egy plüss figura ajándékboltot nyitni, mivel abból van a legtöbb! De a kézzel készített ajándékok is megvannak egytől-egyig!

15. Mi az a tárgy, vagy esemény, amit legutóbb lefotóztál?      
Mióta Kittike velünk van (már 3 éves) azóta ő a legtöbbet fotózott alanyom. Épp tegnap kaptam lencsevégre, ahogy bohóckodott nekem! (mosolyog) Tárgyakat egyébként nem szoktam fényképezni, mert én a pillanatnyi hangulatot akarom elkapni. Viszont van egy barátom, aki profi tárgyfotós, így hát ezt meghagyom neki! (mosolyog)

 
Forrás: Hatos Niki /MédiaStyle. 2012.05.18.
Mondd el a véleményed

Baricz Gergő és Kováts Vera szakítottak?

Az Apollo 23 rajongóival töltött el egy délutánt