Bevetésen Réti Nóri és a szépségkirálynők!

Hirdetés


Az előző évek Miss International Hungary nyertesei újra a kamerák kereszttüzébe kerültek. A lányok bemutatták az idei év estélyiruha divatot és a közelgő nyár legtrendibb fürdőruháit is. A fotózáson részt vett az egyik idei szépségkirálynő- jelölt, aki nem más, mint az ismert énekesnő, Réti Nóri. A fotókon a gyönyörű lányok mellett egy luxusautó is szerepel.

 

Hirdetés

A Ramada Resort Aquaworld Budapest dísztermét a napokban gyönyörű lányok lepték el, hiszen a Miss International Hunary előző két nyertese, Kozma Klaudia és Virágh Nóri, valamint az idei év egyik jelöltje Réti Nóri, gyönyörű estélyi ruhákba bújtak egy fotózás kedvéért. A csodaszép gálaruhákat az AnaLisa Fashion biztosította, akik elhozták a legtrendibb bikiniket is. A szépségeknek azonban egy különleges élményben is részük volt, hiszen egy álomautó is furikázta őket. A Lamborghini Gallardo a világ egyik legdrágább autócsodája és igazán különlegesnek mondhatja magát, aki egy ilyenben ülhet.

Hirdetés

„Nagyon jól éreztem magam a fotózáson, tetszett az egész hangulata. Gyönyörűek voltak a ruhák, nagyon kedves volt a két királynő, Nóra és Klaudia is. A fotós, Borzi Vivien is sokat segített nekem, mert elég rutintalan vagyok az ilyen helyzetekben. Jó kalandnak tartom ezt az életemben, de természetesen az éneklésé marad a főszerep.” mesélte Réti Nóri, akit barátnője, Kullai Timi nevezett be a versenyre.


Aki Nórihoz hasonlóan szeretné magát kipróbálni ezen a rangos szépségversenyen, még jelentkezhet a Miss International Hungary megmérettetésre 2013. május 31-ig.

http://www.missinternational.hu/jelentkezes

 

Forrás:Sunhill Media

Mondd el a véleményed

Muri Enikő zokogott – Palvin Barbara cigánykerekezett örömében

Palvin Barbi cigánykereket ígért a színpadon és be is tartotta! Intejú!