Bízunk Benned! – A visszavonult büntetőbíró álma

Hirdetés

Március 7-én, pénteken újraindul a Bízunk Benned! című vetélkedő az M1-en Rátonyi Krisztinával. Az első adásban a Pucz család vetélkedik. A sors különösen nehéz helyzetek elé állította őket, mégis példaértékűen összetartóak, optimisták és ez a játékukban is érződik. Az anyuka, Éva a főjátékos hosszú évekig büntetőbíróként dolgozott, szerette hivatását, ám egy nap minden megváltozott. Életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Férje és 3 kisgyereke izgulta végig a műtétet. Kevés esélye volt a túlélésre, de ez elég volt, Éva aznap újjászületett. Új szenvedélye a főzés lett, de vidámsága a régi maradt. Azóta ételallergiásoknak segít receptekkel, fortélyokkal. Álmuk egy autó, ezért játszanak a Bízunk Benned! vetélkedőben. Rátonyi Krisztina, a műsor háziasszonya a felkészülésről, a forgatás előtti órákról és Éva különleges játékáról mesél.

bizunkbenned1

– Forgatás hétében alaposan felkészülök a kérdésekre, így a felvételt megelőző órákban már csak ráhangolódok a játékra. Sokan ilyenkor hosszan bezárkóznak az öltözőjükbe és magányra vágynak, én csak rövid időre kuckózom be, hogy lelkileg felkészüljek. Mindig vár egy gyümölcstál, amit a stábtól kapok kedvességből. Ilyenkor már inkább a kollégákkal beszélgetek, próbálok rájuk hangolódni, felvesszük egymás ritmusát. Ezután közösen eldöntjük, melyik ruhát vegyem fel, ehhez milyen haj állna jól, majd jön a smink.

Hirdetés

bizunkbenned3

bizunkbenned2

Egyszerre több kolléga sürög körülöttem, de ez egyáltalán nem zavar, hiszen nekem azzal, hogy hogyan nézek ki, már egyáltalán nem kell foglalkoznom, a tartalomra figyelhetek. Jó kezekben vagyok, bízom bennük, nőként pedig különösen jól esik a figyelem és a törődés. Ilyen gondoskodó az első játékosunk, Puczné dr. Mák Éva is, aki büntetőbíróként – elmondása szerint – szigorú volt, ehhez képest nagyon meglepett, hogy egy csupa szív, csupa mosoly, kedves ember lépett a stúdióba, a családja pedig ugyanilyen. Rögtön úgy viselkedtek velem, mintha én is a család tagja lennék. A játék elején Éva kérte, hogy öleljem meg, mert nagyon izgul. Olyan volt, mint amikor anya otthon elcsíp és megölelget. Éva az anya tökéletes archetípusa. Nagyon jól éreztem magam a körükben. Nem árulhatom el a végeredményt, de az biztos, hogy izgalmas és nagyon vidám játékot láthatnak a nézők.

Mondd el a véleményed

A következő! nőnapi különkiadás

Carrera napszemüveg 15 94X/9O