Boldogsághormon Szabó Mariann bandájával és Alaitner Andrással!

Hirdetés

Szerdán indul a Szabó Mariann and the FAT Groove koncertsorozata! Boldogsághormon Alaitner Andrással!

Szabó Mariann (X-Faktor 2010) és Bokros László (FAT) örömzenekara ezúttal egy igazán izgalmas zenei és gasztronómiai kalandozásra invitálja a kedves közönséget!

2014 a Ló éve, amikor is minden megtörténhet, ami addig talán el volt dugva valahová egészen mélyre, vagy csak a jól álcázott tudatalattinkba!         

Hirdetés

Olykor, és talán éppen most szükségünk lehet arra a bizonyos „B” tervre, amelyet a funk-pop-jazz csapat ’BOLDOGSÁG”-nak fordít, és amely mellé olyan édesség dukál, amelyet a koncertsorozatra készít el az Almárium Gasztro Jazz & Blues varázs-cukrászüzeme. A Smooth Chocolate olyan finomság, amelyben ott található a fent említett csoda esszenciája. Olyan elixír, amely egyszerre jelenti az életet, a mosolyt, a harmóniát, és a szeretetet.        

A koncertsorozaton a zenekar fantasztikus gitárosokat lát vendégül, akik a harmónia nyelvén szólnak a világhoz. Február 12-én Alaitner András lép színpadra a csapattal!

————————-
Alaitner András:    
Fantasztikus latin gitáros, rendkívül letisztult világnézettel, telis-tele emberséggel, jó szándékkal és türelemmel. Nem csupán jazz, hanem a világ legtermészetesebb módján hip-hop, de akár metál is, természetesen mindig megtartva azt a tökéletesen zárt, ám mégis nyitott világot, amit képvisel. Awakening című lemezének minden dala költészet, tökéletes háttérrel. George Benson dalt is játszik majd a közös zenélés során, az izgalom egészen biztosan a tetőfokra hág, az adrenalin akkor robban, amikor már senki sem számítana rá.

Időpont: 2014.02.12. Kezdés: 20:00.
Helyszín: Almárium Gasztro Jazz and Blues (Budapest, 1085. Horánszky utca 05)

A belépés ingyenes!!!

Hivatalos esemény a közösségi portálon!

Hirdetés

Mondd el a véleményed

Szülinapi koncertet ad a szerelmesek napján a Ramones Mania!

Epres Panniék óriás tortával kedveskedtek