Bor mámor szerelem 16. rész videa – nézd meg online!

Hirdetés

Újabb nagy sikerű romantikus sorozatot kínál hétköznap esténként a Duna. Január végétől a csatornán látható először hazánkban a Bor, mámor, szerelem (Búrlivé víno) című sorozat.

A hagyományos értékekre épült széria a romantika mellett erős drámai történeteket is kínál a közelmúlt közép-európai viszonyai között.

A szomszédos Szlovákia festői borvidékén játszódó széria két versengő bortermelő családról szól, akik gyűlölik egymást. A történet szerint Stanislav Rozner sikeres borászatot alapított, míg korábbi barátja és kollégája, Ivan Dolinsky anyagi gondokkal küzd, és úgy dönt, hogy eladja a borászatát. A családok történetében régi titok lappang:

Hirdetés

2024.02.13., Kedd 19:45 – 16. rész

A szőlőbirtokon Martin elfoglalja az új rendelőjét. Asszisztenst is kap hozzá, akit Miro küld, hogy megnehezítse az életét. Robo eltűnik Laurával, amitől Eva teljesen bepánikol. Vinnában pedig mindenkinek megvan a maga véleménye a „Rozner kém ügyről”. Egyre kevesebben állnak szóba velük.

Sorozat ezen epizódja egyelőre nem érhetpő el a videa oldalán

Nézd meg – Bor mámor szerelem

The post Bor mámor szerelem 16. rész videa – nézd meg online! appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Mondd el a véleményed

Mutasd a hangod! 2. évad 4. rész TV2 videa – nézd vissza online!

Bor mámor szerelem 17. rész videa – nézd meg online!